Ми у Facebook
10.07.2024, 21:59

На Рівненщині пройшли Ігри доброї волі серед ветеранів

Дійство відбулося на території Дубенського замку та зібрало ветеранів з різних куточків області.


На вихідних в Державному історико-культурному заповіднику міста Дубно на території Дубенського замку відбувся захід соціальної адаптації ветеранів війни та членів їх сімей "Дубенська Сила".



Під час цього заходу працювала одна з головних локацій "Спортивна реабілітація", на якій громадська організація Стронг Ветеран Рівне, за участі спортивного клубу СИЛА спортивний простір організувала та провела змагання - Ігри доброї волі серед ветеранів "Дубенська Сила".



- За результатами змагань усі ветерани показали високий рівень підготовки, а основне - показали силу та міць. По закінченню заходу усі були нагородженні пам'ятними подарунками, - - говорить Головний тренер напряму реабілітації в СП Сила, керівник проекту Trenvet в Рівненській області Ігор Головко.

Ветерани змагалися у трьох дисциплінах:
- Жим штанги 60 кг лежачи на рази;
- Ейрбайк 30 кал за найкоротший час;
- Веслування на тренажері Concept 2 100 м.



- Основним меседжем цього заходу було показати як спортивна реабілітація впливає на покращення фізичного та ментального здоров'я наших ветеранів. А враховуючи те, що Спортивний простір "СИЛА" активно долучається до реабілітації ветеранів, то наші тренери та ті, хто займаються у нас стали активними учасниками заходу, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Переконаний, що спортивна реабілітація – це не тільки про фізичну підготовку, а і покращення морального та психологічного стану. Тому ми щоденно працюємо далі з нашими ветеранами задля максимальної адаптації до мирного життя.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами