Ми у Facebook
29.07.2024, 13:47

Ветерани-спортсмени з Рівненщини взяли участь у "Звитяга Нескорених"

Днями відбулися комплексні змагання серед ветеранів "Звитяга Нескорених" за участі команди Стронг Ветеран Рівне. У місті Черкаси наші спортсмени показали жагу до перемоги та свою величезну витримку й силу.
28 липня 2024 року в місті Черкаси відбулися комплексні змагання серед ветеранів "Звитяга Нескорених", в яких приймали участь ветерани та військовослужбовці з різних міст нашої країни, зокрема і з Рівного.



Команда Стронг Ветеран Рівне на цей раз була представлена ветераном Михайло Марчук. Тренер Ігор Головко у категорії "Мілітарі" також прийняв участь у змаганнях.



- На жаль, Михайло не посів призових місць, але це передусім показує, що є багато над чим працювати і вдосконалюватися. А конкуренція росте з кожним змаганням. Щодо мене, то я показав перший результат у вправі Ейрбайк, - розповів Головний тренер напряму реабілітації в СП Сила, керівник проекту Trenvet в Рівненській області Ігор Головко.

Стронг ветеран Рівне висловлюють подяку СП "СИЛА" за прекрасну базу для підготовки ветеранів.

- На усіх цих змаганнях для ветеранів ми бачимо, як спортивна реабілітація впливає на покращення фізичного та ментального здоров'я наших ветеранів. Для нас за честь, що Спортивний простір "СИЛА" активно долучається до реабілітації ветерані. А наш головний тренер не просто займається з ветеранами, а і сам показує блискучі результати, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Спортивна реабілітація відіграє важливу роль у житті ветеранів, надаючи їм можливість не тільки фізичного відновлення, а й поліпшення загальної якості життя. Тому ми і далі будемо працювати для підтримки тих, хто боронив нашу землю.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ