Ми у Facebook
10.08.2024, 14:21

На Рівненщині завершили реконструкцію ключових енергетичних об'єктів для підвищення надійності електропостачання

Реконструкцію двох важливих енергетичних об'єктів завершено на Рівненщині.
Завершені роботи з модернізації розподільних підстанцій в обласному центрі та Здолбунові, які були заплановані в інвестиційній програмі ПрАТ «Рівнеобленерго» на 2024 рік.

Як повідомили в компанії, проекти передбачали демонтаж та заміну старого обладнання на підстанціях, що включало комірки, розподільні панелі, шафи, кабельні канали, а також встановлення нового заземлення, виконання зовнішнього та внутрішнього ремонту приміщень і благоустрій території.

Ці роботи значно покращать надійність і якість електропостачання для приблизно 15 тисяч споживачів у Рівному та більше тисячі мешканців Здолбунова, включаючи важливі інфраструктурні об'єкти.

Раніше Рівнеобленерго також провело технічне переоснащення електромереж в Острожчині, Млинівщині, Костопільщині та Здолбунівщині. Завдяки модернізації ліній, установці розвантажувальних підстанцій та оновленню існуючих, компанія має намір знизити аварійність в електромережах та забезпечити стабільну роботу електропостачання для населення і бізнесу в Рівненській області, особливо в осінньо-зимовий період.





На правах реклами