Ми у Facebook
17.09.2024, 09:46

Рівняни серед чемпіонів України з кікбоксингу

З 12 по 15 вересня в місті Тернопіль відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ) та спортивних клубів. Команада СП "СИЛА" продемонструвала високий рівень підготовки та досягла значних успіхів.

Результати наших спортсменів:

- Зайцева Анастасія - два золота
- Колпаков Єгор - два срібла
- Пашков Михайло - срібло
- Сімонович Ілона* - срібло
- Демченко В'ячеслав - срібло
- Малухін Дмитро – дві бронзи



Ці досягнення стали можливими завдяки наполегливій праці та професіоналізму тренерів та засновників СП "СИЛА", на базі якого відбуваються тренування. Команду готували Олексій Пашков і Марчук Сергій, а також тренери Школи боксу Даніленко Богдан Валерійович і Сергій Олександрович.

Засновник Спортивного простору "СИЛА", керівник Школи боксу Даніленко та власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький каже, що такі результати - це підтвердження сили, витривалості та щоденної праці.



- Наші кікбоксери - чемпіони і переможці, які дуже багато працюють, щоб демонструвати такі результати. Вітаю наших спортсменів та їхніх тренерів одразу з 9-мп медалями. Бажаю подальших успіхів та нових перемог. Впевнений, що ми не раз почуємо про перемоги кікбоксерів, які представляють СП "СИЛА" та Рівненщину на змаганнях різних рівнів.






На правах реклами