Ми у Facebook
04.10.2024, 18:00

Осіння страва: готуємо картоплю з грибами, запечену в гарбузі

Ця сезонна страва стане прикрасою будь-якого столу.
Інгредієнти:
3 великих картоплини;
400 г будь-яких грибів;
великий гарбуз;
1 головка ріпчастої цибулі;
рослинна олія;
сіль, перець за смаком.

Приготування:
Картоплю з грибами наріжте і обсмажте на сковороді з цибулею і сіллю до напівготовності. З гарбуза акуратно зріжте верхівку (отвір повинен бути не дуже великим) і залиште її в якості кришки. Відокремте м'якоть і ретельно промийте гарбуз всередині і зовні.

Складіть обсмажену картоплю з грибами в гарбуз, закрийте «кришкою» і поставте у духовку. Випікайте близько 40 хвилин при 180 градусах, поки гарбуз не стане м'яким.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини