Ми у Facebook
04.10.2024, 12:46

Ветеран СП "Сила" вирушив на навчально-тренувальні збори "STRONG SPIRIT'S GAMES"

Спортсмени-ветерани з Рівненщини вирушили на навчально-тренувальні збори, це важливий і відповідальний етап з підготовки до міжнародних змагань "STRONG SPIRIT'S GAMES" у Мадриді. Серед них - легендарний ветеран Володимир Климов, який займається спортивною реабілітацією на базі СП "Сила".
4 жовтня до Києва виїхали четверо ветеранів: Володимир Климов, Ілона Дерело, Ігор Таргонський та Євген Федосєєнко, а також тренер, стронгмен-рятувальник Ігор Головко. Вони представлятимуть Україну у складі національної збірної в середині жовтня під час престижного міжнародного спортивного фестивалю Arnold Classic Europe, заснований відомим актором і спортсменом Арнольдом Шварценеггером.

Цей фестиваль щорічно збирає тисячі учасників із більш ніж 50 країн світу. Особливою подією в рамках Arnold Classic Europe стануть змагання для ветеранів війни під назвою Strong Spirit's Games, де свою силу та витривалість продемонструють військовослужбовці з усього світу.



- Сьогодні ми вирушаємо на навчально - тренувальні збори, а потім, в складі національної збірної команди України наші ветерани візьмуть участь у міжнародних змаганнях "STRONG SPIRIT'S GAMES", - говорить Тренер збірної команди та Головний тренер з реабілітації ветеранів спортивного простору "Сила" Ігор Головко. - Будемо активно працювати для того, щоб наші ветерани показали гарні результати на такого високого рівня змаганнях.



Нагадаємо, що ветеран Володимир Климов проходить спортивну реабілітацію в Спортивному просторі СИЛА під керівництвом Ігоря Головка. Ветеран вдячний засновникам спортивного простору за постійну підтримку.

- Наші ветерани довели свою силу і мужність, захищаючи свою країну, а тепер настав час показати ці якості на міжнародній арені у змаганнях "STRONG SPIRIT'S GAMES". Бажаю вам впевненості, витривалості і успіхів на цих змаганнях, - - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. - Ми з гордістю підтримуємо вас у всіх ваших нових починаннях. Після змагань чекаємо вас далі продовжувати спортивну реабілітацію на базі СП "Сила", де на вас чекають підтримка і можливості для розвитку.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами