Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:19 | В Острозькій академії грали у «Старий монастир»

Гра «Старий монастир» для студентів Острозької академії вже стала традиційною. Вона увібрала у себе елементи змагального духу та історичних символів університету. Цими днями, як повідомляє офіційний веб-сайт Острозької академії, у «Старий монастир» зіграли економісти на честь святкування тижня факультету.
Гра «Старий монастир» – це звернення до історичного минулого Острозької академії, зокрема тих часів, коли у Старомонастирському корпусі університету перебували монахи-капуцини. Згодом у підземеллях під корпусом було знайдено поховання монахів цього ордену. Згадуючи про історичне минуле, студенти після настання темряви одягаються у чорні мантії, вимикають світло та запалюють свічки у приміщеннях Старомонастирського корпусу. Після закінчення всіх приготувань розпочинається гра. Команди-учасники повинні у супроводі двох монахів пройти визначеним маршрутом та виконати поставлені перед ними завдання. За успішне виконання завдань учасники отримують ключі. Команда, яка зібрала найбільше ключів, і стає переможцем. Маршрут розпочинається з підземель, що знаходяться під Старомонастирським корпусом, у яких кілька століть тому були поховані монахи. Упродовж гри у всіх приміщеннях університету лунає тривожна музика, чути бамкання дзвонів.
Участь в останній грі взяли студенти та викладачі економічного факультету. Всі команди гідно боролися за перемогу, але найбільш успішними виявилися студенти третього курсу, які й зібрали найбільшу кількість ключів. Проте перемога у «Старому монастирі» залежить не лише від спритності та сили, а й від вміння підтримувати та довіряти один одному, а також не забувати про такі найважливіші людські цінності, як чесність, духовність та взаєморозуміння.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини