Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:28 | Марафон робітничих професій відбувся у Володимирці

Володимирецький районний центр зайнятості в приміщенні вищого професійно-технічного училища №29 днями провів “Марафон робітничих професій”, в якому взяли участь безробітна молодь, випускники училища і учні 9 та 11 класів Володимирецької ЗОШ №3, повідомили з Рівненського обласного центру зайнятості.
На заході молодь мала можливість отримати інформацію про стан ринку праці у регіоні та потребу у працівниках робітничих професій, актуальних на ринку праці, поспілкуватися із роботодавцями про можливість працевлаштування.
Про вимоги до працівників, умови та оплату праці молоді розповіли Валентина Нестерчук ( ДП “ Меркурій”), Володимир Троневич (КП “Володимирець Рем-сервіс”), Катерина Гальцова (Антонівське СТ), Зоя Чугай (ВАТ “ Володимирецький молочний завод").
Старший майстер вищого професійно-технічного училища Микола Железняк розповів про свій професійний шлях, а профконсультант Володимирецького районного центру зайнятості Ірина Сарницька надала поради старшокласникам щодо вибору професії.
Молодь цікавилась можливостями професійного навчання через навчальну мережу регіону та за сприянням служби зайнятості.
По завершенню заходу всі охочі мали можливість краще ознайомитися з Володимирецьким вищим професійно-технічним училищем № 29.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини