Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:31 | У Соснівському професійному ліцеї відбувся День відкритих дверей для молоді

У Соснівському професійному ліцеї (Березнівський район) нещодавно відбувся День відкритих дверей за участю заступника голови Березнівської райдержадміністрації Віталія Лашти, заступника начальника обласного управління освіти та науки Петра Коржевського, начальника асоціації «Рівнеагробуд» Сергія Новосада, спеціалістів Березнівського районного центру зайнятості.
Як повідомили з Рівненського обласного центру зайнятості, відкрив захід директор Соснівського професійного ліцею О.Сосновчик, який акцентував увагу присутніх на підвищенні престижу робітничих професій та актуальність їх на ринку праці, розповів про умови навчання, проживання та дозвілля студентів. Про перспективи навчального закладу та його слухачів говорив П.Коржевський. Він також зазначив, що професійно–технічна освіта спільно зі службою зайнятості працює над проблемою забезпечення потреби виробництва у кваліфікованих кадрах.
Начальник асоціації «Рівнеагробуд» С.Новосад зазначив, що процес визначення людиною своєї професійно–трудової зайнятості є виразом її прагнення зрозуміти суть життя, яка б відповідала її ідеалам, одночасно була б надійним джерелом матеріального благополуччя, давала можливість повніше задовольнити свої духовні і матеріальні потреби у процесі праці.
Начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості Оксана Сичик розповіла про актуальні вакансії у будівельній сфері, про забезпечення першим робочим місцем випускників вищих та професійно-технічних навчальних закладів шляхом надання дотації роботодавцю.
Під час заходу діяла виставка технічної творчості, виставка-продаж кулінарних і кондитерських виробів, демонструвався відеофільм «Стежками рідного ліцею» та відбувся виступ учасників художньої самодіяльності. Школярів ознайомили з матеріально–технічною базою ліцею, також вони поласували виробами студентів–кондитерів.
Усього взяло у Дні відкритих дверей участь 366 чол., з них 193 учні 9-11 класів Березнівського, Корецького та Гощанського районів.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини