09.03.2010, 13:19
Салати з куркою
Рецепти салатів, складовою яких є куряче м'ясо.
Салат пікантний
200 г відвареного курячого м'яса, 200 г смажених грибів, 2 банани, 5 помідорів, 1 цибулина, 300 г майонезу, півчайної ложки приправи карі, сіль.
М'ясо, гриби, цибулю дрібно порізати, банани та помідори нарізати шматочками, додати спеції, посолити і заправити майонезом. До столу салат подавати охолодженим.
Салат “Настрій”
300 г курячого філе, 100 г печериць, 1-2 морквини, 4-5 яєць, плавлений сирок з грибами, 1-2 зубчики часнику, петрушка, майонез, сіль.
Куряче філе, моркву, яйця зварити, порізати кубиками. Гриби дрібно порізати й підсмажити на олії (можна з цибулею). Сир порізати на кубики ножем, щоб не прилипав. Усе вимішати, вичавити часник, додати порізану зелень петрушки, заправити майонезом і сіллю до смаку.
200 г відвареного курячого м'яса, 200 г смажених грибів, 2 банани, 5 помідорів, 1 цибулина, 300 г майонезу, півчайної ложки приправи карі, сіль.
М'ясо, гриби, цибулю дрібно порізати, банани та помідори нарізати шматочками, додати спеції, посолити і заправити майонезом. До столу салат подавати охолодженим.
Салат “Настрій”
300 г курячого філе, 100 г печериць, 1-2 морквини, 4-5 яєць, плавлений сирок з грибами, 1-2 зубчики часнику, петрушка, майонез, сіль.
Куряче філе, моркву, яйця зварити, порізати кубиками. Гриби дрібно порізати й підсмажити на олії (можна з цибулею). Сир порізати на кубики ножем, щоб не прилипав. Усе вимішати, вичавити часник, додати порізану зелень петрушки, заправити майонезом і сіллю до смаку.
Інші статті рубрики: