Ми у Facebook
10.03.2011, 12:30

22 місце. Відмінний зам - Катерина СИЧИК

Статус: заступник начальника управління освіти Рівненського міськвиконкому
Катерина Сичик — відмінниця по життю. З відзнакою закінчила Дубнівське педагогічне училище за спеціальністю "вчитель початкових класів", історичний факультет Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка. Має звання "Відмінник освіти України" та "Жінка року — 2007".

Мабуть, це все результат активної громадської діяльності. Пані Катерина головує відразу у двох "крутих" організаціях: міському об’єднанні товариства "Просвіта" (а ще вона член Правління Рівненського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Т.Г.Шевченка) та Рівненському міському педагогічному товаристві імені Г.Ващенка. Як результат — визнання на рівні міста, що трансформувалось в титул "Переможець рейтингу "Гордість міста-2005" у номінації "Кращий громадський діяч".

Катерина Сичик переконана, що духовне виховання дитини у ранньому віці значною мірою залежить від вчителя, адже діти у цей період надзвичайно чутливі до морально-етичних впливів. Зважаючи на те, що пані Катерина зростала в атеїстичні часи, важливу роль у формуванні світогляду жінки відіграв її батько, який надавав важливого значення молитві.

Заступник начальника міського управління освіти вважає, що кожна дитина має свої здібності, потрібно лише їх відкрити і розвивати.

Виховуючи своїх дітей, пані Катерина не соромилась просити у них вибачення. Вона розуміла, що стосунки будуються на щирості та довірі.
За словами колег пані Катерини, вона уособлює у собі високі материнські якості, відноситься до поміркованих людей та є справжньою берегинею сімейного вогнища. Катерина Сичик завжди готова прийти на допомогу та підтримати людину у важку хвилину.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ