Ми у Facebook
29.08.2012, 12:34

Рівненській молоді розкажуть, яким є успішний керівник

"Успішний керівник: хто він?" - такою буде тема завершальної зустрічі в першому сезоні освітньо-просвітницького проекту "Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають" від молодіжної організації "Smart People" та ВГО "Українська асоціація маркетингу". Відбудеться вона у четвер, 30 серпня.
Гостем публічної дискусії стане голова правління ПАТ АЕС "Рівнеобленерго" Вадим Кухтій.

Нагадаємо, що проект "Smart Meetings: зустрічі з лідерами, які надихають" молодіжна організація "Smart People" розпочала зовсім нещодавно - у червні.

- Подібні зустрічі - це своєрідний майданчик для обміну ідеями, новинами, думками, для спілкування молоді між собою та з відомими успішними людьми Рівного, - пояснює організатор проекту "Smart Meetings", керівник молодіжної організації "Smart People" Тарас Комаренко.

Громадський діяч Тарас Комаренко: "Якщо берешся за роботу — роби її настільки якісно, наскільки зможеш"









Першим гостем "розумних зустрічей", як перекладається з англійської назва проекту, став засновник Видавничого дому "ОГО", директор ТРК "Рівне 1" Віктор Данилов. Продовжило серію "Smart Meetings" спілкування з директором багатозального кінотеатру "Мультиплекс" у кіноцентрі "ЕРА" Марією Шульган. Спікером наступної зустрічі стала редактор Рівненського інформаційного порталу OGO.ua Юліана Тет. На початку серпня із активною молоддю поспілкувався Віце-президент Всеукраїнської громадської організації "Українська асоціація маркетингу" та директор Рівненської обласної громадської організації "Українська асоціація маркетингу" Олександр Гладунов. Потім була зустріч із менеджментом компанії "Verallia Ukraine". І ось - останній вечір першого сезону "Smart Meetings", зустріч із успішним рівненським топ-менеджером, яка обіцяє бути доволі цікавою та повчальною! А найактивні, на думку Української асоціації маркетингу, учасники "Smart Meetings" отримають того вечора спеціальні відзнаки!

Активна молодь Рівного дізналась про секрети успіху від засновника "ОГО"



У Рівному молодь навчали... говорити компліменти та продавати життя





У Рівному - нові зустрічі з лідерами, які надихають



Вітаємо рівненську молодіжну організацію "Smart People" з другою річницею!

Участь у зустрічі - за запрошеннями, які можна замовити в організаторів, перейшовши за посиланням.






На правах реклами