Ми у Facebook
15.11.2012, 11:00

Магія краси: огляд рівненських салонів

Похід у перукарню чи салон краси для багатьох людей - маленьке свято. Адже так приємно відчувати на собі захоплені погляди оточуючих, коли виходите із перукарні чи студії краси з чудовою зачіскою та бездоганним манікюром.
Щоб це було саме так, потрібно знати, де знаходяться справжні професіонали цієї справи, які вміють створити неповторний вигляд і піднесений настрій. Портал OGO.ua ознайомився з перукарнями та салонами краси Рівного й побувала у спеціалізованому магазині, який зможе надати всі необхідні матеріали для роботи у цій сфері.

Поради рівненчанам: Догляд за тонким та рідким волоссям

Салон-перукарня "Батерфляй" (вул. Буковинська, 3, тел. 0362-45-45-40, 097-967-45-40)

Працює 2 роки. Надаються всі види перукарських послуг, манікюр, педикюр, нарощування вій, нігтів, парафінотерапія, масаж, воскова епіляція, пірсинг, татуаж, макіяж, афроплетіння.



Діє акція "послуга у подарунок" – при замовленні двох послуг в один день третю отримуєте в подарунок. Акція триває з 21.10.2012 р. по 21.11.2012 р.

Пенсіонерам завжди знижка 5 грн. У день народження клієнта – 50% на укладку волосся та манікюр.

Поради рівненчанам: як доглядати за волоссям, що січеться

Тут працює висококваліфікований персонал, усі майстри з досвідом, порадять тільки провірене та найкраще.

На думку фахівців закладу, у 2013 році модними стрижками будуть каре, боб-каре та всі інші на їх основі. У моду знову повертається довге волосся та різні креативні стрижки. Популярними будуть попелясті та руді відтінки. Високо цінуватиметься насичене, натуральне та здорове волосся.



Поради за доглядом: наносити на кінці волосся термозахист. Використовувати якісні шампуні, бальзами, один раз в тиждень робити маски. Волосся має бути зволожене, тому буде краще переносити перепади температур та холод. Для домашнього догляду використовувати ефірні масла, мигдальну та персикову олію. Це не займе багато часу, але ефект буде видно відразу!

Поради рівненчанам: як доглядати за жирним волоссям

Ціни на чоловічу стрижку розпочинаються від 25 грн, на жіночу – від 35 грн.

Графік роботи: понеділок-субота з 9.00 до 20.00, неділя з 9.00 до 14.00

Салон-перукарня "Гламур" (просп. Миру, 9, тел. 0362-22-49-89)

Працює 5 років. Надаються всі види перукарських послуг: стрижки, вечірні та весільні зачіски, нарощування волосся, манікюр, педикюр, нарощування нігтів, візаж, лікування шкіри голови, профілактика випадання волосся, реконструкція волосся, пірсинг вух, ламінування волосся.

Акції. Постійним клієнтам у їх день народження – безкоштовна зачіска.

Поради рівненчанам: як доглядати за проблемним волоссям

Персонал. Усі майстри з досвідом, працюють у даній сфері від 12 до 15 років.



На думку фахівців закладу, актуальним у 2013 році буде здоровий вигляд волосся, креатив і класика, яка ніколи не перестане бути модною.

Поради рівненчанам: як доглядати за надто жорстким волоссям

Використовують професійну італійську косметику BY FAMA. З кожним клієнтом працюють індивідуально, дають конкретні поради. Радять не зволожувати волосся взимку, а підживлювати його.

Олександр Тихонов: "Татуювання — це ексклюзивний живопис на тілі”

Ціни на чоловічу стрижку від 30 грн, на жіночу – від 35 грн.



Графік роботи: понеділок-субота з 8.00 до 20.00, неділя з 8.00 до 17.00

Поради рівненчанам: як доглядати за комбінованим волоссям

Студія краси "Прованс" (вул. Гагаріна, 51, тел. 050-77-55-122, 067-58-44-550)

Працює 1,5 року. Надаються всі види перукарських послуг, манікюр, педикюр, нарощування нігтів, солярій. Одна з послуг – укріплення натуральних нігтів гель-лаком Scellac та Lechat. Майстер нігтьового сервісу створить справжній шедевр для вас!





Акції. Для нових і постійних клієнтів 10% знижки на всі послуги.

Персонал. Висококваліфіковані майстри зі стажем роботи 5-7 років.

На думку майстрів закладу, у 2013 році актуальною буде природність волосся, теплі відтінки, а також бірюзові, зелені пасма, яскраві кольори. Використовують WELLA, BAXTER, NUANCE. Професіонали "Прованс" задовольнять модні потреби рівнян.

Поради рівненчанам: як доглядати за ослабленим та сухим волоссям

Власникам кучерявого, часто фарбованого волосся, які хочуть, щоб їхні локони були здорові та красиві, пропонується кератин Tibolli – абсолютно безпечний та природний метод відновлення пошкоджених структур волосся. Ефект від процедури буде триматися 3-5 місяців, залежно від типу волосся.



Ціни на чоловічу стрижку – від 40 грн, на жіночу – від 60 грн.

Графік роботи: понеділок-неділя з 10.00 до 20.00

Усе найкраще – дітям: огляд дитячих магазинів Рівного

Салон краси "Еліт Лайн" (вул. Льонокомбінатівська, 1, тел. 0362-60-98-09)

Працює майже 9 років. Надаються такі послуги: нові технології стрижок, фарбування волосся, філірування, колорування, тонування, модельні, вечірні, весільні зачіски, хімічні та біозавивки, манікюр, педикюр, нарощування акрилових нігтів, масаж, прокол мочки вуха, солярій, професійний макіяж.



Будуть діяти НОВОРІЧНІ АКЦІЇ.

Персонал. Висококваліфікований персонал. Індивідуальний підхід до кожного.

На думку майстрів, у 2013 році натуральність волосся гратиме велику роль. Кольори темніші, руді, каштанові.

Поради. Підбирати хорошу, дорогу косметику на волосся, не економити.



Ціни на чоловічу стрижку – від 30 грн, на жіночу – від 45 грн.

Графік роботи: понеділок-субота з 9.00 до 20.00, неділя вихідний.


Перукарня "Савана" (вул.Короленка, 2, тел. 0362-45-15-99, 067-363-73-30)

Працює рік. Надаються всі перукарські послуги. Нарощування вій, нігтів, проколювання вух, манікюр, педикюр, реконструкція волосся, гелеве нарощування, фарбування, мілірування, весільні, святкові, вечірні зачіски.



Акції. 20% знижки на стрижку пенсіонерам, 50% знижки на стрижку при фарбуванні студентам, 20% знижки на стрижку з 1 листопада до 31 грудня 2012 р., 50% знижки на кожну п’яту стрижку чи манікюр.

Персонал. Висококваліфіковані майстри зі стажем роботи від 7 до 12 років.



Поради. Для відновлення структури волосся, блиску, об’єму, запобігання "старінню" волосинки у перукарні "Савана" використовують продукцію італійської фірми Lizap, яка після процедур надасть еластичність, пружність, силу, блиск і надзвичайну якість вашому волоссю.

Ціни на чоловічу та жіночу стрижки – від 30 грн.

Графік роботи: понеділок-субота з 9.00 до 20.00, неділя – з 9.00 до 17.00

Салон краси "Профі" (вул.Київська, 10, ТК "12", 3-й поверх, тел. 098-545-25-85)

Працює 2,5 року. Надаються всі види перукарських послуг. Зачіски, укладки, стрижки жіночі, чоловічі, дитячі, стрижки гарячими ножицями, всі види фарбування волосся: мелірування, колорування, тонування, реконструкція волосся: лікування, маски, кератинове випрямлення та відновлення, манікюр, педикюр, spa-догляд, парафінотерапія, гелеве нарощування нігтів, дизайн, шилак (покриття нігтів лаком в лампі) – 2 тижні нігті у чудовому, гарному стані.



Акції. Якщо покриваєте нігті шилаком, то на паранофітерапію знижка – 50%.

Персонал молодий, креативний, з професійними навичками.

У 2013 році, на їхню думку, у жінок буде модне укорочення волосся. Довжина при тому буде різною, так би мовити, рвана текстура волосся. У чоловіків теж популярне буде коротке волосся. Але найголовніше, популярне буде те волосся, яке виглядає здоровим, доглянутим. Модними будуть справжні кольори.

Поради. Наносити спеціальні олійки на кінчики волосся, використовувати бальзами. Робити маски раз у тиждень. При морозах ходити у головному уборі.



Ціни на чоловічу стрижку – від 35 грн, на жіночу – від 60 грн.

Графік роботи: понеділок-субота з 9.00 до 20.00, неділя з 9.00 до 16.00

Студія краси Art&Shock (вул. Грушевського, 77, бізнес-центр, 2-й поверх, каб.201, тел. 43-51-57, 067-528-62-93)

Працює 2 роки. Послуги: пергаментний макіяж, художнє татуювання, татуювання хною, пірсинг, депіляція, масаж, гелеве нарощування нігтів, нарощування вій, манікюр, педикюр, візаж.



Акції. Перед Новим роком на всі послуги –15%.

Персонал. Професіоналізм наших майстрів, високий рівень сервісу, використання передових технологій і матеріалів, уважне ставлення та індивідуальний підхід до кожного клієнта – ось що відрізняє роботу салону краси Art&Shock.



Ціни. Класичний педикюр для чоловіків – 90 грн, для жінок – 100 грн.

Графік роботи: понеділок-субота з 9.00 до 21.00, неділя вихідний.

Більш детальна інформація – http://artchock.com.ua/

Перукарський відділ "Фрізель" (Торговий центр “Злата Плаза”, вул. Короленка, 1, тел. моб. (093) 637-47-55. Пасаж “Юність”, вул. Базарна, 9 (2-ий поверх), тел. моб. (093)776-58-78
Адреса офісу: м. Рівне, вул. С. Петлюри, 8, тел/факс: (0362) 63-41-61)




"Фрізель" – компанія, основним напрямком діяльності якої є забезпечення перукарень та салонів краси перукарським, манікюрним та педикюрним інструментом, професійним обладнанням та аксесуарами для перукарів та салонів краси. Компанія є регіональним представником торгових марок: DUP, ZINGER, SOLINGER, GLOBOS, DONEGAL, CND, СТАЛЕКС, дистриб’ютором торгових марок MILA та FOX.



Тут можна придбати:
- манікюрний та педикюрний інструмент;
- великий асортимент масажок, гребінців, аксесуарів для манікюру та педикюру;
- більше 1000 найменувань професійного перукарського та косметологічного обладнання: перукарські крісла, мийки, сушки, клімазони, вапазони, косметологічні апарати та кушетки, візки, стільці;
- одноразові витратні матеріали;
- запчастини та комплектуючі до професійного інструменту;
- стерилізатори та засоби дезінфекції;
- інструменти та спецодяг для перукарів та косметологів;
- косметичні засоби для волосся: Londa, C:EHKO, Brelil, Intessa, Infinity, Kallos, Supermash, Вікі, Екмі, MILA, FOX, ARTEGO;
- системи для лікування та корекції форми нігтів;
- професійні системи для моделювання нігтів та створення об'ємного дизайну (акрил, гель, шовк тощо) Creative Nail Design, Salon, YRE, CNN.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ