Ми у Facebook
29.12.2012, 13:38

2012: підсумки року - у свіжому номері тижневика "ОГО"!

У свіжому номері газети "ОГО" за четвер, 27 грудня та на порталі OGO.ua - спецпроект "2012: підсумки року". Події та факти, компанії та досягнення, призначення та втрати, нові обличчя і гучні теми - усе найцікавіше за рік!
Напередодні Нового року прийнято згадувати події року, що минає, підводити його підсумки і робити висновки з пережитого. Ось і журналісти "ОГО" вже за традицією ретельно проаналізували події року, що минає, і вибрали для читачів найцікавіше, найпомітніше, наяскравіше.

Зі сторінок тижневика "ОГО" рівняни дізнаються про нові кадрові призначення року, проаналізують зміни на місцевому політичному Олімпі, пригадають відомих людей, яких ми втратили у 2012-му. Тим, хто цікавиться бізнесовим життям Рівненщини, цікаво буде довідатись про досягнення банківських установ і приватних підприємств, нові будівництва та магазини, заклади сфери послуг та дозвілля, які порадували рівнян у 2012 році новими досягненнями, якісними товарами та сервісом.

Підсумки 2011 року у Рівному

Та не політикою і економікою єдиною жила Рівненщина впродовж року, що минає. А отже, зі сторінок свіжого номера тижневика "ОГО" читачі дізнаються і про найпомітніші культурно-мистецькі події 2012 року, яскраві та курйозні рекорди і події у неполітичному житті міста. Гучні прем'єри і заслужені нагороди, спортивні рекорди та надзвичайні ситуації, кримінальні справи та плітки й скандали - усе це зібрано на сторінках підсумкового передноворічного номера "ОГО".

Що відкривали, підривали та обговорювали у Рівному впродовж 2011 року

Отож, запитуйте у кіосках мережі "ОГОпрес" та у приватних розповсюджувачів спеціальний передноворічний номер "ОГО" за четвер, 27 грудня, - "2012: підсумки року"! Приємного вам читання!

А починаючи з суботи, 29 грудня, про підсумки року за версією журналістів "ОГО" дізнаватимуться й читачі порталу OGO.ua у рубриці "ТОП".

Підсумуємо 2012 рік і зустрічаймо рік новий разом із "ОГО" - і залишаймося у курсі всіх подій! Адже хто володіє інформацією - той володіє світом!

Підсумки року: Нові обличчя Рівного 2012
Підсумки року: Рівне у найяскравіших спортивних подіях 2012 року
Підсумки року: Кого втратило Рівне у 2012-му
Ювілей року: Атталія Гаврюшенко - 70 років на сцені Рівного
Черга року: У Рівному побувала ікона Плащаниці Пресвятої Богородиці
Новосілля року: Гарбузи для амурських тигрів Рівненського зоопарку
Лавочка року: У Рівному - нові лебеді на “Лебединці”

Партнер проекту














На правах реклами