Ми у Facebook
09.03.2013, 17:11

Лариса ЗЕЛІНСЬКА - творець добра

Депутат Рівнеради, директор ПП “Лакофарба”
Лариса Зелінська успішно поєднує підприємницьку діяльність, благодійність і депутатство у Рівнераді, де представляє інтереси жителів вулиць Дундича, Фабричної та Льонокомбінатівської.

Про проблеми цього мікрорайону знає не з чужих слів — 16 років пропрацювала на Рівненській фабриці нетканих матеріалів, прожила на території майбутнього округу значну частину життя, в тому числі й у гуртожитку. “Якби не кризовий період, то я свою справу і не розпочала б, — пригадує нині. — Треба було якось виживати, виховувати сина. Зарплату нам тоді видавали бартером: вермішеллю, чобітками і всім-всім-всім, окрім грошей. Довелося думати головою...”

Цілеспрямована і наполеглива, як типовий представник свого зодіакального знаку Козерога, Лариса Зелінська зізнається, що їй завжди було легше працювати і спілкуватися з чоловіками. “Чоловіки — прямолінійні, відвертіші”, — каже вона. Сьогодні Лариса Володимирівна об'єднує і колег-депутатів, і представників міської влади, і всіх, хто може допомогти, навколо своїх благодійних проектів.

Нині все більше і більше стає рівнян, які з щиросердечною вдячністю і душевною теплотою говорять про Ларису Володимирівну як про депутата-благодійницю, яка відома в місті не гучними політичними скандалами чи заявами, а копіткою працею, спрямованою на допомогу людям. Ще у 2009-му вона стала переможцем обласного рейтингу "Жінка року" у номінації "Жінка-благодійниця".

Зараз пані Лариса — член Піклувальної ради Рівненського обласного Центру соціальної адаптації дітей з особливими потребами "Пагінець". А минулого року завдяки цілеспрямованості Лариси Зелінської у Рівному запрацював довгоочікуваний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з особливими потребами "Передзвін".





На правах реклами