Ми у Facebook
25.04.2013, 17:03

Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Тарас Максименко: "У ролі вередливого хлопця буду я!"

Тарас Максименко, директор Міського палацу культури «Текстильник», не тільки готується до танцювального шоу «БУМ» як учасник, але й уважно стежить за організаційним процесом. Аби наступного року бути на 100% готовим – і творчо, і матеріально – до продовження рівненських «Танців із зірками»!
- Тарасе, я знаю, що Ви – досвідчений учасник проекту. Адже маєте аж сім років танцювального стажу...
- Так, сім років свого життя я віддав народним танцям. Спочатку займався в ансамблі «Криниченька», потім став учасником колективу «Дружба». Маю хореографічну освіту, про що свідчить відповідний табель від Палацу дітей та молоді. Тому й справді танці для мене – не новинка. Звичайно, моя теперішня фізична форма значно відрізняється від тієї, яку я мав у 14-річному віці, і то суттєво. Але нічого, працюю над собою, бігаю, займаюся спортом… Намагаюся робити все, аби почуватися на сцені легко, граційно. Адже обов’язкова умова будь-якого танцю, а особливо народного, – це емоції на обличчі, посмішка. Заради цього я й прагну привести себе у гарну фізичну форму.

- Тобто Ви будете виконувати танок в українському народному стилі?
- Так, звичайно, це те, що мені близьке. До того ж я чомусь думаю, що від «Едельвейсу» народних танців ніхто не чекає, тому це ще й буде хороша несподіванка для глядачів.

Відомі рівняни танцюватимуть уже цієї неділі

- Розкажіть, будь ласка, сюжет Вашого номеру.
- Сюжет мого номеру – це лейтмотив української народної пісні «Ой, я молода, на базар ходила». Композиція розповідає про те, як дівчина пішла на базар, купила окуня, запекла цю рибу, і запросила хлопця на вечерю. Але парубку щось не подобається, він кривиться, скоса поглядає... У ролі цього вередливого хлопця, ви вже зрозуміли, буду я. А потім на сцену виходить солістка. І тут – бах! – любов! Хлопець закохується!



- Скільки років солістці, в яку закохався Ваш герой?
- (Сміється – авт.). Вона дуже юна! Але це справжній маленький талант. Дівчинку звуть Маша Ковальчук. До речі, у дівчинки, з якою я танцював багато років тому, теж було прізвище Ковальчук. Якась реінкарнація?!.

- Чим завершується історія кохання Вашого героя?
- Сюжет розгортається в традиційному українському стилі. Жінок же завжди більше, ніж чоловіків. От дівчата і б’ються за парубка. Це дуже типово, як на мене. Дівчата-суперниці прагнуть уваги хлопця. Але, як завжди, дві б’ються, а перемагає третя, та, яка змогла втерти носа всім іншим дівчаткам (сміється – авт.).



- Як вихованці Палацу культури «Текстильник» відреагували на те, що їх директор братиме участь у танцювальному шоу?
- Їм цікаво, що з цього вийде. Вони з інтересом дивляться на те, як їх директор йде на чергову репетицію в шортах, перешіптуються між собою, посміхаються…

- Ви як директор Міського палацу культури «Текстильник» готові до того, що наступного року можуть бути рівненські «Танці з зірками-2»? Будете допомагати організаторам, підтримувати їх?
- На мою думку, такі проекти мають бути унікальними, неповторними. Але якщо творці цього шоу, родина Супонькіних, вирішать, що треба робити другий сезон проекту, то, звичайно, я підтримаю таку ініціативу. І навіть більше: будемо просити в бюджеті окремим рядочком гроші на цей проект. Адже, якщо робити другий сезон шоу, то до всього вже треба підійти планово: і до передбачення коштів в бюджеті, і до пошиття костюмів, і до підготовки декорацій. Ми вже зможемо врахувати всі нюанси, які помітимо зараз і на фіналі. Якщо творці цього проекту захочуть іти далі, то наша адміністрація буде всіляко їх підтримувати. І не тільки словами, як у нас люблять робити, але й матеріально.



Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Віктор Данилов: "Почуваюся шестирукою індійською богинею!"

Учасник рівненського "Танцювального БУМу" Сергій Сулімовський танцює між... пологами!

Учасник рівненського танцювального "БУМу" Сергій Жабчик: "Я спочатку погодився, а потім подумав!"

Учасниця рівненського танцювального “БУМу” Ірина Яблонська: “На сцені буде пристрасть!”

Фото Даші Гаврюсевої





На правах реклами