Ми у Facebook
04.07.2013, 12:19

Вступ-2013: гаряча лінія для абітурієнтів

У перші дні вступної кампанії до спостереження за роботою приймальних комісій долучилася громадська мережа “ОПОРА”. Активісти організації створили гарячу лінію “За прозорий вступ до ВНЗ”, яка допоможе абітурієнтам отримати фазову юридичну консультацію щодо вступу.
Для того, щоб розповісти про недоліки роботи приймальної комісії або порушення прав абітурієнтів на чесний вступ, потрібно зателефонувати за номером 044 222-57-27. Телефон гарячої лінії працюватиме кожного робочого дня з 9 до 18 години.

Як запевняють активісти організації, усі абітурієнти та їхні батьки, зателефонувавши на гарячу лінію, зможуть отримати кваліфіковану консультацію юриста щодо хвиль зарахування та графіків оприлюднення результатів вступної кампанії. Якщо ж приймальна комісія порушуватиме прававступника, то члени громадської мережі “ОПОРА” допоможуть абітурієнту скласти апеляційну заяву.

Також для зручності та поінформованості щодо вступу-2013 року активістами мережі “ОПОРА” було підготовлено довідкове видання. Завдяки пораднику “ВСТУП-2013: алгоритм дій абітурієнта” вступники та їхні батьки можуть ознайомитися з відповідями на типові питання щодо етапів та процедур вступної кампанії. Також посібник підкаже, як не загубитися у рейтингових списках рекомендованих до зарахування.



Вступ-2013 на Рівненщині: підсумки перших днів

Вступ-2013 на Рівненщині: документи і строки

Вступ-2013 на Рівненщині: ціни і спеціальності





На правах реклами