Ми у Facebook
10.07.2013, 11:04

У Рівному навіть песик носить вишиванку! [+Фото]

До участі в конкурсі “Моя вишиванка найкраща” долучаються діти, активна молодь, сімейні пари. Але ми не очікували, що вишиванку одягне навіть собака! Наш новий учасник - пес Путя. Хазяйка надіслала нам цілу фотосесію свого улюбленця. Знайомтеся!
Пес Путя — йокширський тер'єр, улюбленець родини Фінько. Йому тільки 2 роки, але він вже звик до захоплених поглядів.

Путя вдягає вишиванку на всі державні свята, а особливо йому подобається День Незалежності, розповідають господарі, які гордяться своїм улюбленцем.

Путя звик до слави, бо, бачачи його на вулицях, багато рівнян просять з ним сфотографуватися.

А чи з'явиться фото Путі на першій сторінці газети “ОГО” - дізнаємося вже в серпні. Адже з 1 серпня розпочнеться інтернет-голосування серед учасників нашого конкурсу "Моя вишиванка найкраща"!

Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!





Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Учасниці конкурсу вишиванок: “Вишиванка — найгарніший одяг для українки!”

Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування.

Вишиванка - одяг активних рівнян!

Напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка - найкраща!"

Юні кавалери у вишиванках

Візьміть участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща!"

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ






На правах реклами