Ми у Facebook
14.07.2013, 07:45

Дві Іринки обожнюють вишиванки!

До участі в конкурсі “Моя вишиванка найкраща” долучаються діти, активна молодь, сімейні пари. Навіть фотографію песика для участі в конкурсі надіслали. Сьогодні ж знайомимо вас із двома Іринками, які також обожнюють українські вишиванки!
Ірина Мельник з похресницею Іринкою проживають у селі Олександрія Рівненського району.

- На фото я зі своєю племінницею і похресницею, їй 5 років, - розповідає Ірина, яка працює викладачем Автотранспортного технікуму НУВГП і грає у Молодіжному народному театрі Рівненського міського палацу культури "Текстильник". - У мене багато вишиванок, прикрашені вони різноманітними орнаментами, я дуже люблю їх носити не лише у свята, а й у будні.

Маленьку Іринку також привчають до гарної української традиції носити вишиванки, бо ж з самого дитинства має прививатися любов і повага до держави і нації.

Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!



Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

А чи з'явиться фото Ірини Мельник з похресницею Іринкою на першій сторінці газети “ОГО” напередодні Дня Незалежності, дізнаємося вже в серпні. Адже саме тоді на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua відбудеться інтернет-голосування, переможець якого і потрапить на обкладинку святкового номера "ОГО"!

У Рівному навіть песик носить вишиванку!

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Батьківська радість - дітки у вишиванках

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ.

До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!


ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ "МОЯ ВИШИВАНКА НАЙКРАЩА"


Нагадаємо, що фото на конкурс ми приймаємо до кінця місяця, а з 1 серпня на порталі OGO.ua розпочнеться інтернет-голосування. І напередодні Дня Незалежності ми дізнаємось, хто з наших конкурсантів потрапить на обкладинку газети "ОГО" і з гордістю скаже: "Моя вишиванка — найкраща!"

Учасники конкурсу “Моя вишиванка найкраща”: “Вишиванки роблять наше життя яскравим!”

ЗНАЙОМТЕСЬ, ПАРТНЕРИ НАШОГО КОНКУРСУ!










На правах реклами