Ми у Facebook
11.07.2013, 11:21

Батьківська радість – дітки у вишиванках

Арсен Музичук

Учасники конкурсу «Моя вишиванка найкраща» - люди різного віку та роду занять. Особливо приємно, що багато наших конкурсантів – діти. Знайомтеся з найбільшою батьківською радістю – малечею у вишиванках!
Арсен Музичук народився 17 квітня і уже на п'ятий день від свого дня народження отримав у подарунок свою першу вишиванку.

Батьки Арсена розповідають: «Тепер і нам доведеться придбати вишиванки, щоб до Дня Незалежності уся наша родина була у традиційному українському вбранні».

Кірі Подорожній на фото 2 роки. Зараз дівчинці вже 4. Про себе Кіра каже, що вона вже не мала,а просто менша. "А ще я — Подорожня Юріївна Кіра".

Маленька Кірочка любить носити традиційний український одяг. У дівчинки навіть була фотосесія у вишиваночці, яку купили на відпочинку в Карпатах.

Арсен Музичук
Арсен Музичук


Хочете на обкладинку “ОГО”? Візьміть участь у конкурсі вишиванок!

Кіра Подорожня
Кіра Подорожня


Наймолодша учасниця конкурсу вишиванок. Знайомтеся!

У Рівному навіть песик носить вишиванку!

А чи з'являться фото Арсена чи Кіри на першій сторінці газети “ОГО”, дізнаємось за результатами інтернет-голосування, яке розпочнеться на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua 1 серпня.

До конкурсу вишиванок рівняни долучаються cім'ями!

А до того часу ми приймаємо фото на конкурс - і знайомимо вас із його учасниками!

Учасниці конкурсу вишиванок: “Вишиванка — найгарніший одяг для українки!”

Щоб взяти участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща", надішліть на електронну адресу olia_r31@mail.ru одне фото, на якому ви, ваші друзі чи родина одягнуті у вишиванку чи вишиту сукню. Вимоги до фото: фото у повний зріст, формат .jpg, .jpеg, розмір фото — не більше 3 Мб. До фото додайте, будь ласка, коротку розповідь про себе (хто ви, чим займаєтесь) або про вашу вишиванку.

Вишиванка - одяг активних рівнян!

Надсилаючи фото з дитиною ви автоматично даєте згоду на його публікацію у ЗМІ. До речі, якщо у вас є вишиті шкарпетки, купальники, одяг для вашого домашнього улюбленця — це також тільки вітається!

Юні кавалери у вишиванках

Візьміть участь у конкурсі "Моя вишиванка найкраща"!

ФОТОГАЛЕРЕЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ