Ми у Facebook
26.12.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: приємного - більше

Сьогодні варто бути обережним, уважним і передбачливим навіть у дрібницях. Добре займатися творчістю, покупками й подарунками до Нового року.
Астрологічний прогноз: 26 грудня 2013, четвер.

24 місячна доба. Місяць у знаку Терезів (четверта чверть, спадає).

Не зовсім простий і спокійний день. Але все одно приємних новин і душевних розмов зі старими друзями та знайомими набагато більше, ніж учора. Добре займатися творчістю, покупками й подарунками до Нового року.

Гороскоп на тиждень 23 - 29 грудня

Не зовсім вдалий ранок, не всі добре виспались, дехто скаржиться на самопочуття. Вдома й поза ним досить важко зосередитись і знайти спільну мову з начальством та близькими людьми. Дехто взагалі може встати не з тієї ноги й несподівано для всіх сказати «ні» й зробити зовсім протилежне тому, про що домовлялися напередодні.

У першій половині дня події можуть розвиватися швидко і не давати часу на роздуми.

Можливе обговорення несподіваної і незрозумілої інформації, чуток та версій, плутанина у документах, проблеми на дорозі й у громадських місцях. Будьте уважні до людей і не ігноруйте дрібниць.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

А от з підготовкою до святкування Нового року все гаразд! Саме час вирушати по магазинах і базарах вибирати новорічні подарунки та ласощі. Оці турботи не відкладайте на кінець тижня – і часу не вистачатиме, і чогось потрібного вже не знайдете, і грошей не вистачить, і покупки виявляться не ті, які планували…

Щодо стосунків з коханими, то утримайтесь від обговорення будь-яких серйозних питань.





На правах реклами