Ми у Facebook
05.02.2014, 14:33

Британська актриса і модель Келлі Брук вводить нову моду

Фешн-експерти заявляють, що цього року з'явиться новий модний тренд. І своє ноу-хау у світі моди запроваджують такі знамениті жінки, як Келлі Брук, Кім Кардашян, Міранда Керр і Гвінет Пелтроу. Справа в тому, що останнім часом ці дами вирішили відвідувати світські заходи без бюстгальтера.
Напевно, модниці вивчили недавнє дослідження французьких вчених, які довели про шкоду цього предмета.

8 причин полюбити і 3 причини розлюбити солярій

Дослідники з University of Besanon стверджують, якщо не користуватися бюстгальтером, то у жінок спостерігається зменшення болю в спині, груди менше провисають, довше зберігають свою форму. Це відбувається через тренування грудних м'язів, що, відповідно, веде до зниження швидкості вікових змін бюста. Керівник дослідницької групи, професор Рульон, переконаний, що без бюстгальтера жінка буде довше тримати свої груди в нормі:

«Рішення відмовитися від ліфчика жінка має прийняти жінкою, орієнтуючись на свої відчуття зручності та естетики. Всупереч традиційному уявленню, жіночі груди без бюстгальтера не провисають, а навпаки, зміцнюються і підтягуються, а якість шкіри поліпшується. 42% жінок відчувають дискомфорт у перші три місяці без бюстгальтера, але потім він зникає. І відсутність цього предмета нижньої білизни ніяк не утруднює виконання їх звичайних справ, включаючи заняття спортом».

Топ-8 порад рівнянкам: як змусити себе стежити за своєю зовнішністю

Правда, професор Рульон уточнив, що довгострокові наслідки відмови від бюстгальтера йому поки що не відомі.





На правах реклами