Ми у Facebook
02.04.2014, 13:32

Стильне Рівне: помаранчева весна рівнянки Анни [+Фото]

Весна - гарний час для експериментів із зовнішністю. Із чим поєднати яскравий помаранчевий жакет? Та як зробити улюблену хустинку трендовим аксесуаром? Секретами ділиться проект "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"!
Анна, 24 роки, молода мама, нині у декретній відпустці: «Я всю себе присвячую вихованню сина і маю зовсім небагато часу для себе. Тому коли з’являється вільна хвилинка, насолоджуюся цим сповна. Я люблю гарне вбрання, хорошу музику і цікаві фільми, люблю гуляти вулицями міста, насолоджуватись краєвидами і споглядати все довкола. Коли мені набридає буденність, я дістаю яскравий одяг, домовляюсь із батьками, щоб приглянули за малюком, і змінюю хоча б на декілька годин оточення. Для мене головне, щоб одяг підкреслював мою особистість, жіночність і був приємний до тіла. Одягаюся я переважно в магазинах нашого міста. Дуже дякую стилістам Людмилі й Тетяні за гарні поради. А всіх дівчат і жінок Рівного вітаю з весною та бажаю радості, миру і щастя у ваших серцях і сім’ях».



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Дізнайтеся більше про стилістів проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"





Тетяна ШКОДА: «Оранжевий колір цього сезону активно проникає у гардероб рівненських модниць. Сукні, взуття, піджаки, сумки, паски – колір апельсину один із фаворитів весни-2014! Помаранчевий гармонійно поєднується із блакитним, синім, зеленим, фіолетовим, білим і чорним».





Людмила ЯКИМЧУК: «Тюрбани часто з’являються у колекціях іменитих дизайнерів. А от цього року модниці, стилісти, блогери з усього світу використовують ці екзотичні аксесуари у повсякденних образах. Ми продемонстрували нашій героїні Анні, як хустина, яка на момент нашої зустрічі була пов’язана поверх її піджака, може перетворитись у модний тренд сезону».

Інші матеріали проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"
Стильне Рівне: Діана обирає глем-рок, етно і бохо!
Стильне Рівне: Катерина полюбляє чорний, тому що це модно!
Стильне Рівне: Ольга вважає моду зрадницею





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ