Ми у Facebook
07.04.2014, 10:02

У Рівному перші мільйонери задекларували свої доходи

Наразі рівняни задекларували понад 66 млн гривень доходів. ДПІ у м. Рівному нагадує, що до завершення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році, залишилось менше місяця. Згідно з положеннями Податкового кодексу України вона триватиме до 1 травня.
На сьогодні у Рівному свої декларації про майновий стан та доходи вже подали 777 громадян, серед них 3 особи отримали дохід у розмірі понад 1 мільйон гривень. Загальна сума отриманих рівнянами доходів склала 66,4 млн. грн., з яких до бюджету повинно надійти 1,2 мільйони гривень податку на доходи фізичних осіб. Станом на 03.04.2014 р. майже третя частина цих коштів вже надійшла до бюджету.

Заступник начальника Податкової інспекції Рівного Ірина Груздєва відповіла на актуальні питання платників податків

Серед поданих декларацій про доходи 449 осіб прозвітували для отримання податкової знижки. Сума податку до повернення наразі визначена на рівні понад пів мільйона гривень.

70% рівненських підприємців звітуються через інтернет

ДПІ у м. Рівному має всі необхідні умови для виконання конституційного обов’язку щодо декларування доходів. У Центрі обслуговування платників на інформаційних стендах розміщено зразки заповнення декларації про майновий стан і доходи. Також у нагоді декларантам може стати брошура «Декларування доходів громадян», яка розповсюджується серед відвідувачів працівниками ЦОП. У відведеному місці кожен громадянин має змогу заповнити безкоштовний бланк декларації та, за необхідності, скористатися допомогою фахівця-консультанта.

Скільки заробляють рівненські чиновники?

Надіслати декларацію про доходи можна і з дому, або з іншого місця де є комп’ютер та вихід в Інтернет. Для цього необхідно мати власний цифровий підпис, завантажити із сайту Акредитованого центру сертифікації ключів й встановити програмне забезпечення «Програмний комплекс користувача ЦСК», авторизуватись та розпочати роботу.

Для зручності на суб-сайті Міндоходів функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який дає змогу сформувати електронну версію декларації про майновий стан і доходи.





На правах реклами