Ми у Facebook
24.06.2014, 15:00

Стильне Рівне: практична і жіночна Катерина [+Фото]

Із чим неодмінно має гармоніювати колір і форма комірця жіночої сорочки? Який силует легкого весняного пальто поєднує в собі вишуканість і практичність? Який аксесуар зробить образ завершеним? Про усе це - в матеріалі рубрики "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"!
Катерина, 25 років, ландшафтний архітектор: «Я чекала весни з нетерпінням. Обожнюю цю пору року, коли світ наповнюється новими барвами і гарними квітковими ароматами. Я цікавлюсь мистецтвом і захоплююсь дизайном, люблю активний спосіб життя і подорожі. Мені пощастило кілька разів побувати у Франції та Італії. Мене вразило уміння їх жінок гармонійно добирати одяг і аксесуари! Головною вважаю не моду, основне – це стиль. Я ніколи сліпо не копіюю модні тенденції, люблю вінтажні речі, вони мають свою історію. Шопінгом займаюсь переважно в країнах Європи. Улюблені бренди: Roxy, SINEQUANONE, DKNY, Miss Sixty, Diesel, Pepe Jeans».



Образ героїні проекту «СТИЛЬНЕ РІВНЕ» традиційно аналізують стилісти, практикуючі шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА.

Дізнайтеся більше про стилістів проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"




Тетяна ШКОДА: «Комірець вже кілька сезонів поспіль є важливою деталлю модного гардеробу. Оздоблений камінцями й стразами, лаконічний білий, різних кольорів і фактур, пришивний чи зйомний – він завжди освіжить ваш образ, оновить улюблені светри й сукні. Важливо: колір комірця повинен гармонувати з тоном шкіри, а його форма – з формою обличчя».





Людмила ЯКИМЧУК: «Катерина обрала пальто модного сьогодні овального фасону з вкороченими рукавами. Таке пальто – і практичне, і жіночне. Стильний аксесуар, який гармонійно доповнить цей верхній одяг, – оригінальні рукавички».



Людмила ЯКИМЧУК: «Яскраве весняне сонце змушує нас ховати очі за модними окулярами. Цей аксесуар додає шарму і чарівності, підкреслює риси обличчя, робить образ стильним і завершеним. Проте не забуваймо, що головне призначення сонцезахисних окулярів – це захист очей від ультрафіолету і сонячної радіації. Тож обирайте не лише красиві окуляри, але й обов’язково якісні!»

Інші матеріали проекту "СТИЛЬНЕ РІВНЕ"
Стильне Рівне: помаранчева весна рівнянки Анни
Стильне Рівне: Діана обирає глем-рок, етно і бохо!
Стильне Рівне: Катерина полюбляє чорний, тому що це модно!





На правах реклами