Десерт на Пасхальні свята: солодкі “писанки”
2. Додайте приблизно 100 г мелених горіхів (волоські, мигдаль чи арахіс), 1 столову ложку цукрової пудри. Усе змішайте. Долийте кілька ложок згущеного молока, сиропу чи меду (на ваш смак).
3. Добре вимішайте і сформуйте 4 овальних яйця. Покладіть їх на тарілку й поставте на холод. Розтопіть 50 грамів (півплитки) темного чи білого шоколаду з додаванням 1 чайної ложки молока в мисці. Полийте шоколадом яйця. Дайте застигнути.
4. Прикрасьте “писанки” різними орнаментами за допомогою різнокольорової посипки, різнокольорової глазурі, дрібними цукерками або цукатами.
СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками
Оригінальний рецепт сирної паски без випічки
Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок
Традиції Великодньої паски (+ РЕЦЕПТИ)
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 282
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 269
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 384
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 335
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 392