Ми у Facebook
05.05.2015, 19:30

Чому чоловіки не люблять розумних жінок?

Сучасні жінки постійно прагнуть до самовдосконалення, в тому числі й інтелектуального. Та чи схвалює такий порив сильна стать?
Багато чоловіків віддають перевагу жінкам з середнім або низьким рівнем інтелекту. В одній зі статей «The Wire», фінансовий репортер, Джон Карні, дав одне з пояснень цього феномена: «успішні чоловіки зустрічаються з менш успішними жінками не тому, що вони хочуть мати «тупу жінку», а тому, що хочуть «когось, хто жертвує своїми пріоритетами заради них».

Адже є багато жінок, які готові присвятити своє життя чоловікам, які не захочуть кинути їм виклик, боротися з ними і не хочуть їх бачити в якості рівних. Красива, приваблива жінка не повинна бути розумною, а жінок з сильним характером розглядають як загрозу мужності.

Дослідження, проведене зі 121 британськими учасниками, привело до результатів, що жінки з високим інтелектом в жіночо-чоловічих відносинах були визначені як проблематичні.

Згідно з прогнозами, їх інтелект викликає проблеми у відносинах. Однак високий рівень інтелекту чоловіків проблем не викликає, він бажаний.

Статті до теми:

Три жіночі риси, які дратують більшість чоловіків

Поради рівнянкам: які книги читати, коли поганий настрій

Ревнощі - друг чи ворог рівнянок?





На правах реклами