Ми у Facebook
22.05.2015, 15:45

Вкладникам Златобанку і банку "Стандарт" почали виплачувати кошти

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з 20 травня починає виплати вкладникам Златобанк через установи банку-агента ФГВФО – Ощадбанк.
Як повідомляється на сайті ФГВФО, виплати будуть проводитися до 1 липня 2015 року.

Відшкодування вкладникам банку, які з яких-небудь причин не звернуться в банк-агент ФГВФО в період до 1 липня, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу ФГВФО до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

У рівненському Дельта Банку немає проблем із соціальними виплатами

Відомо, що ФГВФО ввів в Златобанк тимчасову адміністрацію з 14 лютого по 13 травня, а 13 травня почав процедуру його ліквідації.

Також, 20 травня банк “Стандарт” починає виплачувати кошти вкладникам за договорами, термін дії яких закінчився до 29 квітня 2015 включно, а також продовжує виплати коштів вкладникам за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

У Рівному припиняють виплату соцдопомог через Дельта Банк

Як повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО), виплати коштів будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через відділення Укрексімбанку.

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися в Укрексімбанк з паспортом і дентифікаційним номером.

Вклади СРСР запропонували виплачувати за рахунок лотерей

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ