Ми у Facebook
10.08.2015, 23:15

Ванночки для нігтів в домашніх умовах: 8 рецептів

Мабуть кожна жінка прагне мати гарний манікюр, не зважаючи на постійне миття посуду та прибирання. Для цього необхідно постійно оздоровлювати ваші нігті. Зробити це можна за допомогою простих ванночок.
Постійна нестача вітамінів, полоскання у воді, використання лаків та ацетону - все це негативно позначається на стані ваших нігтів. Щоб зберегти їх красу ви мусите постійно насичувати нігті корисними речовинами, які укріплять їх та нададуть здорового вигляду. Для цього ви можете скористатися рецептами ванночок, які можна зробити в домашніх умовах.

Ванночка із зеленого чаю. Для такого варіанту вам необхідно у 1 ст. л. натурального не ароматизованого зеленого чаю залити 0,5 склянки кип'яченої води. Коли чай трохи охолоне, додайте 2 ст. л. оливкової олії і 1 ч.л. лимонного соку. Все ретельно змішайте і опустіть туди нігті на 20 хв. Після процедури руки не мочити 2 год.

Ванночка з морською сіллю. 1 ст. л. морської солі розчиніть у склянці теплої води і опустіть туди руки на 15-20 хв. Для поліпшення ефекту можете додати кілька крапель будь-якої ефірної олії.

Мильна ванночка з сіллю. 1 ст. л. морської солі розчиніть у склянці теплої води та додайте ще трохи рідкого мила. Приймайте ванночку 20 хв.

Ванночка з оливковою олією. Оливкову олію розігрійте на водяній бані, потім перелийте у глибоку миску і опустіть руки на 15 хв.

Ванночка з вітаміном A. Для неї змішайте 0,25 склянки олії, 5 крапель вітаміну А та 3 краплі йоду. Тримайте там нігті протягом 20 хв.

Ванночка з лимонним соком. До 0,5 склянки підігрітої на водяній бані олії додайте соку з 1/5 лимона і опустіть руки на 10-15 хв.

Як висвітлити волосся в домашніх умовах

Ванночка на основі кори дуба або квіток ромашки. Просто приготуйте ромашку або кору дуба відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці і приймайте ванночку 5 хв.

Йодно-сольова ванночка для рук. 3 ст. л. кухонної солі змішайте з 1 ч. л. йоду і склянкою теплої води. Опустіть у розчин руки на 15 хв.

Такі ж процедури можете проводити і з нігтями на ногах.

Після використання ванночок варто зволожити руки кремом через 2 год.

Для того, щоб закріпити ефект, необхідно також вживати продукти, які укріплюватимуть нігті: молоко, горіхи, олія, фрукти, риба і цільне зерно. Ці продукти містять багато кальцію, мінеральних речовин, білків і вітамінів.

Топ-6 продуктів для здоров'я волосся та нігтів

Ванночки + здорове харчування зроблять ваші нігті гарними і здоровими.





На правах реклами