Ми у Facebook
19.11.2015, 09:00

Про безграмотний буквар для першокласників рівненські чиновники повідомили у Київ

І закликали батьків і надалі інформувати про підручники з помилками.
ОГО повідомляло, що рівненські батьки обурюються безграмотності шкільних підручників. Зокрема, їхнє обурення стосувалося букваря для першокласників.



В обласному управлінні освіти відреагували на їхнє обурення.

На Рокитнівщині батьки продовжують бойкотувати школу


- Дуже вдячні, що про такі помилки у підручниках батьки не мовчать. Однак замовником друку навчальної літератури є Міністерство освіти і науки України. Саме у столиці оголошують конкурс рукописів підручників, де кожен автор може запрезентувати власні напрацювання. Наступний крок - опрацювання цих рукописів науковцями, педагогами, видавцями. Якщо експертна комісія визнає підручник придатним для використання у навчально-виховному процесі, йому присвоюється гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах».

Рівненщина: дитина з Дубровиці встановила рекорд України


Ми вже повідомили цю комісію про помилку у букварі і будемо дуже вдячні й надалі отримувати зауваження щодо підручників від вчителів та батьків Рівненщини. Інформацію про помилку (копію сторінки підручника, у якому її віднайдено) просимо надсилати на адресу обласного управління освіти - Рівне, м-н. Просвіти, 2 чи на email: obluo@icc.rv.ua»,- зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.





На правах реклами