Ми у Facebook
11.01.2016, 11:20

Вітаємо з Днем народження директора Рівненського коледжу економіки та бізнесу Василя Романчука

11 січня відзначає день народження знана і шанована у Рівному людина - заслужений працівник освіти України, відмінник охорони здоров'я, відмінник освіти, почесний працівник туризму України, кандидат педагогічних наук Василь Прокопович Романчук. Найщиріші Вам вітання, шановний Василю Прокоповичу!
Ось уже понад два десятиліття Василь Романчук очолює Рівненський коледж економіки та бізнесу - навчальний заклад, добра слава про випускників якого шириться по всій Україні. Серед майже 30 тисяч випускників Рівненського коледжу економіки та бізнесу — доктори і кандидати наук, керівники областей, головні бухгалтери солідних підприємств загальнодержавного рівня. А найголовніше — випускники не мають проблем із працевлаштуванням, адже вони здобувають і фах, і рівень підготовки, з якими ідуть “нарозхват” на підприємствах торгівлі і громадського харчування. Зберігати традиції і водночас йти в ногу з часом, гнучко реагуючи на вимоги ринку – постійне завдання колективу закладу, яким уміло керує Василь Прокопович Романчук.

Щиро вітаємо Вас із Днем народження, вельмишановний імениннику! Міцного Вам здоров'я, родинного затишку, благополуччя і успіхів у всіх Ваших добрих справах, щастя і добра у кожному дні!

До теми:

Рівненський коледж економіки та бізнесу: надійно, якісно, престижно

Вибір "ОГО". Василь РОМАНЧУК — Справжня еліта

"Ранкова кава": гість – директор Рівненського коледжу економіки та бізнесу Василь Романчук





На правах реклами