Ми у Facebook
11.03.2016, 08:36

Як стати моделлю: 15-річна рівнянка розкриває секрети

Давно мрієш про подіуми та модні фотосесії ? Ти високого зросту, маєш цікаві риси обличчя та пристрасть до фешн-індустрії ? Модель Мар'яна Руденська поділилась своїм досвідом та дала цінні поради для тих, хто палко бажає розпочати кар'єру в модельному бізнесі!
Сьогодні Мар'яна представляє одне із найпопулярніших модельних агенств у світі - Avant models. У свої п'ятнадцять дівчина вже побувала на модних показах у країнах Азії, відзнялася у глянцевих журналах FEMINA і Gisele та познайомилась із багатьма всесвітньовідомими моделями. Наразі Мар'яна знімає відеоблоги, у яких розказує про своє життя і веде сторінку в Instagram, де ділиться власними кулінарними рецептами.

Ми зустрілись у одній із місцевих кав'ярень. Мар'яна розповіла про те, як моделінг змінив її світогляд, образ життя та “загартував” .

- Мар'яно,розкажи спершу про те як ти дізналась модельне агенство Avant models?
- Про модельну кар'єру я мріяла ще з дитинства,тому завжди цікавилась різними кастингами та конкурсами. Одного вечора, гортаючи стрічку новин в Instagram, я випадково наткнулась на фото відомої моделі Ірини Лісс і, набравшись сміливості, вирішила їй написати. Дівчина розповіла про те, що вона є представницею модельного агенства Avant models і те, що потрапити туди має шанс кожна дівчина: треба лише відправити свої снеп-фото, тобто портрет, на якому ви без макіяжу, та декілька знімків у повний зріст. Якщо ти відповідаєш всім параметрам, то фортуна вже майже у твоїх руках!

- Чи ти наважилась відправити власні фото?
- Звичайно! Я навіть не вагалась, адже впевнено йшла до своєї мети, незважаючи ні на що. Якщо ти стукаєш у двері, а тобі не відкривають — лізь у вікно! Повірте, наші думки матеріалізуються, а мрії здійснюються.
Через декілька тижнів мені надійшов лист, у якому було сказано про те, що незабаром будуть надіслані квитки до Москви для мене та одного з моїх батьків. Ми підписали разом контракт і згодом я відправилась на свою першу в житті роботу. Головне — бажання, віра в свої сили і наполегливість!



- Яку спершу країну тобі довелось відвідати та скільки років тобі було на той момент?
- У свої чотирнадцять я полетіла до Китаю, до речі це була моя перша подорож за кордон без батьків. Відверто кажучи, мені спочатку було нелегко пристосуватися до такого насиченого життя у цій країні. Китай — це інакший світ: тут інший менталітет, інша мода, інша їжа. В перші дні я і мої батьки дуже панікували, тому що втратили зі мною на деякий час зв'язок. Справа в тому, що я просто не могла зарядити свій мобільний телефон, бо у Китаї навіть розетки підходять не до всіх зарядних пристроїв.

Кожного дня я брала участь у кастингах та різноманітних фотосесіях. Бувало так, що за декілька годин мені змінювали зачіску та макіяж п'ять разів і доводилось працювати у фотостудіях до глибокої ночі. Зараз дівчаткам, які тільки мріють про кар'єру моделі, раджу розпочинати не раніше, ніж із шістнадцяти-сімнадцяти років. Проте, незважаючи на всі труднощі та випробування, Китай “загартував” мене. Я отримала чимало життєвих уроків та безцінний досвід, який знадобиться мені у моєму майбутньому.



- Кажуть, для того, щоб відповідати параметрам 90-60-90 моделі сидять на жорстких низьковуглеводних дієтах або навіть голодують. Мар'яно, розкажи про те, як тобі вдається завжди залишатися у формі. Чи обмежуєш ти себе в їжі?
- Відразу скажу, що в їжі себе не обмежую і їм абсолютно все, але в міру. Я стараюсь споживати лише натуральні та здорові продукти. Моделям просто необхідно вміти готувати. Неодноразово мені доводилось помічати як дівчата в перервах між кастингами чи фотосесіями через невміння куховарити та нестачу часу харчуються фастфудом, а потім швидко набирають зайві кілограми. Я створила сторінку в соціальній мережі Instagram: @apetitee, на якій публікую фото й рецепти корисних та смачних страв. Я також регулярно займаюсь спортом: відвідую заняття з аеробіки та просто обожнюю йогу.





- Чи вдається тобі поєднувати навчання та моделінг? Як відреагували твої вчителі та однокласники, дізнавшись про те, що ти працюєш моделью за кордоном під час навчання?
- Я завжди добре навчалася, тому наздогнати шкільну програму мені було зовсім не тяжко. Директор школи та вчителі схвалили моє рішення, щодо кар'єри моделі. Однокласники теж мене підтримали і радіють моїм успіхам. Я переконалась у тому, що друзі пізнаються не в біді, а в радості. Справжній друг завжди розділить з тобою твоє щастя.

- І, наостанок, хто є для тебе прикладом,на який ти прагнеш бути схожою та як ти бачиш своє майбутнє?
- Моя мама — мій справжній взірець мудрості, краси та жіночності. Вона завжди підтримувала і розуміла мене, даючи безцінні поради. Я можу впевнено сказати, що хочу на неї бути схожою в усьому. У майбутньому мрію бути однією із моделей Victoria`s Secret. Я також планую здобути економічну освіту, бо дуже люблю математику ! Вважаю,що у свої п'ятнадцять я досягла багато того, до чого дівчата прагнуть роками. Я вдячна Богу, батькам та друзям за їхню підтримку і віру в мене!

До теми:

Дівчат Рівненщини запрошують на кастинг для участі в конкурсі краси

На Рівненщині визначили переможців конкурсу "Поліська красуня"

Як я обрала собі професію





На правах реклами