Ми у Facebook
23.08.2016, 15:20

Рівняни відреагували на те, як Вірастюк сплатив штраф

Як повідомляв портал ОГО, до Рівного завітав Василь Вірастюк.
Василь Вірастюк розповів, що під час минулих відвідин Рівного порушив правила й патрульний, який виписував штраф, заїкався:

Юрій Журавель через бурштин не приїде до Сарн

Спочатку мене зупинили два поліцейських екіпажі. Я здивувався — що ж таке порушив? Виявилося, що вони просто хотіли зі мною сфотографуватися. Добре, рушив далі, заїхав до центру міста. Зупинився біля будівлі "Укртелекому", а до мене знову полісмен прямує — виявилося, що став під знак. Поліцейський вирішив виписати мені протокол про порушення, а сам заїкається. Що ж, порушив — то порушив, штраф сплатив, я ж людина законослухняна. Але ситуація виглядала дуже смішно, - зазначив Василь Вірастюк у коментарі виданню “Рівне вечірнє”.

Речник патрульної поліції Оксана Юрченко відповіла на цей коментар у мережі Фейсбук:

Насправді, патрульний, який протокол оформляв, має таку невеличку ваду, він трішки заїкається. Але зовсім не тому, що це був Вірастюк. Ми не боїмось нікого! Порушить - оштрафуємо ще раз.


У Рівному з'явиться Джазова вулиця

Юрій Яцюк: Зате чесно: порушив, оплатив штраф. А не як деякі наші "судді-менти-прокурори".... Звільняються від штрафу.

Юрій Дюг: То ж Вірасюк ще той жартун)) В нього по ходу всі заїкаються, хто з ним вперше говорить).

Леонид Гомон: Знаю Вірастюка, як і більшість людей, таким, яким зображує його ТБ і різні ЗМІ. Веселий, кремезний чолов’яга, з хорошим почуттям гумору. Проте, вважаю, що жарти над будь-якою людською вадою є недоречними.

Mykola Hlotov: Я пам'ятаю полісмена, про якого йдеться в публікації. Особливість його мови - не вада, а саме особливість, яка відрізняє людину серед інших. Як колишній викладач раніше курсанта, а тепер полісмена, можу сказати, що він помітно відрізнявся під час навчання серед своїх колег. По дисциплінам, які я викладав, він був у числі кращих курсантів групи. В числі цих предметів і курс по тому як оформляти адмінпротоколи і постанови. А звертати увагу на людські особливості, як на мене, це так примітивно.





На правах реклами