Ми у Facebook
06.10.2016, 07:20

Готуємо смачну шаурму власноруч [Фоторецепт]

Шаурма - страва східного походження, яка зачасту служить в якості ситного перекусу. Скуштувати смачну шаурму можна в рівненських кіосках, але найкращий варіант - приготувати страву вдома.
Так, для приготування домашньої шаурми вам знадобиться:

тонкий лаваш - 2 шт.(можна купити, або спекти власноруч за доступним рецептом)
філе курки або свинина - 400 гр
капуста свіжа - 100 гр
огірки - 1 шт.
помідори - 2 шт.
корейська морква
кетчуп, майонез.

Приготування:
Філе курки/свині дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору.



Капусту шинкуємо і переминаємо руками. Огірки та помідори нарізаємо смужками та дольками.



На готовий лаваш викладаємо капусту, потім підсмажену курку, все поливаємо кетчупом, додаємо шматочки огірка та помідора, присипаємо корейською морквою та зверху злегка поливаємо майонезом.

Після цього лаваш завертаємо в рулет, щоб краї були згорнуті всередину.



Готову шаурму можна підсмажити на грилі або просто розігріти в духовці.



Смачного!

Читати також:

Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин

Готуємо запіканку з макаронів на сніданок

Готуємо ліниві пельмені для всієї сім'ї [+Фото]





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини