Готуємо смачну шаурму власноруч [Фоторецепт]
тонкий лаваш - 2 шт.(можна купити, або спекти власноруч за доступним рецептом)
філе курки або свинина - 400 гр
капуста свіжа - 100 гр
огірки - 1 шт.
помідори - 2 шт.
корейська морква
кетчуп, майонез.
Приготування:
Філе курки/свині дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору.

Капусту шинкуємо і переминаємо руками. Огірки та помідори нарізаємо смужками та дольками.

На готовий лаваш викладаємо капусту, потім підсмажену курку, все поливаємо кетчупом, додаємо шматочки огірка та помідора, присипаємо корейською морквою та зверху злегка поливаємо майонезом.
Після цього лаваш завертаємо в рулет, щоб краї були згорнуті всередину.

Готову шаурму можна підсмажити на грилі або просто розігріти в духовці.

Смачного!
Читати також:
Готуємо смачні оладки для діток за 30 хвилин
Готуємо запіканку з макаронів на сніданок
Готуємо ліниві пельмені для всієї сім'ї [+Фото]

Православне свято 12 квітня: день пам’яті преподобного Василя та Лазарева субота

Сьогодні, 12 квітня, православні християни вшановують пам’ять преподобного Василя, сповідника – святого, який прославився своєю відданістю вірі у непрості часи іконоборства у Візантії.
переглядів: 15
З надією на диво: у Рівному шукають дім для трьох малюків, чию маму отруїли

Волонтери вірять, що знайдуться добрі люди, які подарують тепло та любов маленьким пухнастим.
переглядів: 238
Помер один з довгожителів Рівного

Учора, 10 квітня 2025 року, на 106-му році життя відійшов у кращий світ один з довгожителів Рівненщини - полковник, ветеран Другої світової війни, письменник Урженко Федір Вікторович.
переглядів: 288
Житель Острога отримав відзнаку Головнокомандувача ЗСУ

Капітан медичної служби, острожанин Анатолій Захарчук отримав почесну нагороду "Срібний хрест" від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.
переглядів: 266
На Рівненщині спекли 300 великодніх хлібин для захисників

Вже одинадцятий рік поспіль в області проходить традиційна благодійна акція «Паска для друга».
переглядів: 211