20.10.2016, 07:20

Готуємо ліниві пельмені для всієї сім'ї [+Фото]

Пропонуємо скористатися простим та смачним фоторецептом.
Для приготування пельменів вам знадобиться:

3 склянки борошна
1 яйце
2/3 склянки води
1/2 чайної ложки солі
фарш (свинний, можна свино-говяжий)
цибуля
Сіль, перець.

Приготування:
Просіваємо борошно, додаємо яйце, воду та вимішуємо. Залишаємо тісто на 30-40 хвилин.

У цей час робимо фарш: змішуємо м'ясо, цибулю, сіль, перець. Все інше додаємо за смаком.



Після того, як тісто полежало, розкачуємо його листом товщиною не більше міліметра. Викладаємо зверху фарш, завертаємо в рулет. ОБОВ'ЯЗКОВО защипуємо довгий край.



Рулет ножем ріжемо на стовпчики.
А далі просто - хоч в воду, хоч на пару...



Можна помістити порізані рулетики в глибоку сковороду, на "подушку" з смаженої моркви і часнику, заливши зверху розведеною в воді сметанкою з "хмелі-сунелі" і на кожну пельменьку по маленькому шматочку масла. Накрийте кришкою і варіть на невеликому вогні, поки практично вся рідина не вбереться в тісто.



Смачного!

Читати також:

Готуємо запіканку з макаронів на сніданок

Топ-5 легких та поживних сніданків для рівнянок

Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин