Березовий сік: збір, консервація, зберігання [+ПОРАДИ]
Пастеризований березовий сік
Для цього підігрійте сік до 80 градусів, розлийте в стерилізовані банки і закупорте. Після цього поставте банки в гарячу (80–90°) воду на 15-20 хвилин для пастеризації.
Сезон березового соку: 5 цікавих рецептів
Рецепт квасу із березового соку
Свіжий березовий сік можна нагріти десь до 35 градусів і додати в нього 20 грамів дріжджів на літр. Закваску поставити на 3-4 дні в темне холодне місце, після чого березовий квас можна законсервувати. Інший рецепт як приготувати березовик: до березового соку віком у 3 дні додати підсмажені житні зерна або сухарики (5 г на літр), настоювати добу, процидіти.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Рівнянка ділиться своїм рецептом консервування березового соку
Рівняни у соцмережах діляться рецептами приготування березового соку
консервований сік, напої, консервація, рецепт березового соку, березовий сік, споживач
Як міцно заснути за 10 секунд: надійний військовий метод
Цим методом користуються військові США. Виконайте кілька простих вимог, аби миттєво поринути у сон.
переглядів: 59
У Рівному можна безкоштовно записатися у бібліотеку
У Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці оголосили акцію - упродовж кількох днів можна безкоштовно отримати читацький. Це приурочили до Всесвітнього дня книги та авторського права.
переглядів: 96
Вчасний полив допоможе вберегти розсаду від заморозків
Дощування може захистити рослини, особливо коли передбачаються короткочасні зниження температури. Дізнайтеся, як це правильно зробити.
переглядів: 95
На двох вулицях Рівного не буде води
Сьогодні, 23 квітня, з 12.10 через пошкодження водопроводу частково відсутнє водопостачання на вул.Міцкевича та вул.Героїв Поліції (частково).
переглядів: 225
Автоматичне призначення житлової субсидії: кому потрібно звернутися із заявою
З травня 2024 року більшості українців, які отримують житлову субсидію, на неопалювальний сезон її буде призначено автоматично.
переглядів: 1082