12.04.2020, 18:40

За тиждень Великдень: рецепти пасок, які варто випробувати рівнянам

Без неї не можна уявити свято Великодня. Кожна господиня хоче, щоб вона вийшла смачною та пишною. Вона святкова паска.
Як зробити так, щоб паска вдалася - ми сьогодні з вами дізнаємося. А ще поділимося рецептами від рівняок, які вже створити свої найкращі рецепти великодніх пасок. То ж вже цього року і ви зможете їх використати, спробувати спекти.

Корисні поради

– Температура рідини для розведення дріжджів не повинна перевищувати 35 градусів.

– Співвідношення сухих і пресованих (звичайних) дріжджів становить 1:4.

– Щоб паски не прихопило, зверху прикрийте їх пергаментним папером.

– Готові паски ще теплими змащуйте розведеним у воді цукром і прикрашайте посипкою, тоді вони матимуть блискучий вигляд.

– Гарячі, щойно випечені паски, охолоджуйте на дерев’яній стільниці, паперовому чи лляному рушнику, або на спеціальних гратах.

– Коньяк не дає пасці швидко черствіти. Якщо коньяку у вас немає, то його можна замінити фруктовою настоянкою чи просто горілкою.

– Мускатний горіх потрібно додавати у тісто у дуже незначній кількості. Надмірна кількість спеції зробить смак виробу гірким.

– У тісто для паски можна додати родзинки, цукати, сухофрукти і навіть будь-які горіхи.

– Пекти паску потрібно обов’язково з великою любов’ю і ніжністю.

РЕЦЕПТИ ПАСОК, які ви просто повинні приготувати

Оригінальний рецепт сирної паски без випічки

Секрети випікання смачної паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК

Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками

Рецепти вдалих і смачних пасок для рівнян