Ми у Facebook
21.07.2020, 16:25

"Працюють професіонали. Робимо все, щоб звільнити заручників", - Зеленський про захоплення автобуса в Луцьку

фото з president.gov.ua.

Президент України зробив заяву щодо інциденту в місті Луцьку.
Над звільненням громадян, які перебувають у захопленому автобусі в Луцьку, працюють професіонали, ведуться переговори з людиною, яка захопила заручників. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ у Києві.

Відповідаючи на запитання журналістів, Глава держави зазначив, що знає про всі деталі розвитку ситуації із захопленням автобуса в обласному центрі Волині.

«Працюють професіонали. Робимо все, щоб звільнити заручників. Зараз ведуться переговори з людиною, яка захопила заручників, тому не можу говорити про деталі», – сказав Президент.

Він також повідомив, що в Луцьку працюють співробітники МВС, СБУ, залучені представники Офісу Президента.

За повідомленням з Офіційного інтернет-представництво Президента України, president.gov.ua.

У центрі Луцька чоловік взяв у заручники пасажирів рейсового автобуса і погрожує його підірвати. Про це він сам повідомив у поліцію 21 липня. Злочинець зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброю. Про це він сам повідомив у поліцію 21 липня. Злочинець зазначив, що у нього є гранати й інша автоматична зброю. Антон Геращенко повідомив, що особа яка захопила заручників зателефонувала в 9:25 в поліцію, представилася ім'ям Максим Плохой. У мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця» описує перебування автора в місцях позбавлення волі та його погляди на життя. Міністр МВС вилетів на місце події. Максим Плохой опублікував свої вимоги у Твіттері. ЗМІ повідомляють, що чоловік, який захопив автобус у Луцьку, прописаний на Рівненщині.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у мережі Фейсбук, повідомив, що чоловік, якого підозрюють у захопленні заручників, народився в Російській Федерації.

Раніше двічі судимий і відбув покарання у вигляді позбавлення волі сукупним терміном близько 10 років у виправних установах за скоєння низки тяжких злочинів.





На правах реклами