Ми у Facebook
24.03.2024, 11:25

Як ветерани проходять спортивну реабілітацію у Рівному

З цим під час візиту до Спортивного простору СИЛА ознайомився голова Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль.

Спортивний простір "Сила" з перших днів відкриття заявив про те, що вони готові долучатися до соціальних ініціатив. З часу повномасштабного вторгнення тут безкоштовно займаються військові та ветерани. Нині ж СП Сила є першим клубом, який підписав угоду з Trenvet UA, і на базі спортивного простору безкоштовно проходять спортивну реабілітацію військовослужбовці.



Сила став першим спортивним простором на Рівненщині, який підписав Меморандум про співпрацю з Trenvet UA - це перший мобільний фітнес-додаток, який пропонує ветеранам та військовослужбовцям можливість знайти тренера та отримати послугу з безкоштовної спортивної реабілітації. Потреба у спортивній реабілітації збільшується щодня. Військові зроблять все можливе для нас на фронті, а ми повинні працювати для їх повернення до мирного життя тут, в тилу.

Спортивно-ветеранський форум відбувся на Рівненщині



На базі Спортивного простору СИЛА заняття проводить фітнес-волонтер, стронгмен та рятувальник Ігор Головко та інші тренери Спортивного простору теж долучилися до проведення тренувань. Ветерани через застосунок подають заявки та обирають індивідуальне тренування з 10 адаптивних видів спорту. Як займаються ветерани, підхід тренерів зміг побачити під час візиту і голова військової адміністрації Олександр Коваль.

- В Спортивному просторі Сила нині, на постійній основі, займається близько десяти військових та ветеранів. У наших ветеранів після занять у Силі вже є перші спортивні досягнення. Так, на змаганнях Сильні України наші ветерани здобули низку перемог, - говорить власник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. - Для підвищення обізнаності команди СП Сила в питання реабілітації військових пройдено два семінари, де підвищено кваліфікації тренерів спортивного простору.




Спорт лікує! А в час війни - це теж дуже потрібно, а особливо тим, хто прагне повернутися до нових реалій життя після війни. Саме над цим працюють в СП "Сила". А також є впевненість в тому, що таку місію переймуть й інші спортивні простори обласного центру та області, в цілому.



Нагадаємо, що на базі СП Сила Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ