Ми у Facebook
11.05.2024, 17:48

13 захисників Рівненщини борються за звання "Сильні України"

Цього разу вони будуть проходити у місті Хмельницький.

Делегація ветеранів з Рівненської області вирушила до Хмельницького на третій етап Всеукраїнських змагань "Сильні України".

- Тринадцять наших захисників змагатимуться у п'яти різних дисциплінах: жим штанги лежачи, веслування на тренажері, ейрбайк, стрільба з лука та ривок гирі, - говорить голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

Як завжди, реабілітацією та підготовкою до змагань займаються тренери Ігор Головко, Юрій Омельчук і капелан Денис Єгоров.

Представники Рівненщини вирушили на перший етап нового сезону ігор «Сильні України»

Ветерани Рівненщини ведуть підготовку в дружніх та соціально спрямованих спортивних просторах міста. Першим спортивним простором, що долучився до підготовки та спортивної реабілітації військових та ветеранів став Спортивний простір "СИЛА". Ветерани, які займаються на базі СП "Сила" серед учасників змагань. А тренер Ігор Головко теж представляє СП "Сила".



- Переконаний у важливості спортивної реабілітації для наших ветеранів. Спорт може бути не лише засобом фізичного відновлення, але й інструментом соціальної адаптації та психологічної підтримки. Він допомагає ветеранам повернутися до активного життя, знаходити нові цілі, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Спортивний простір "Сила" пишається тим, що проводить спортивну реабілітацію, і ми продовжуватимемо працювати над тим, щоб наші герої мали всі необхідні ресурси для свого відновлення.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами