35 хвилин і готово: рецепт запіканки з кабачками і м'ясом
Кабачки – 1 кг.
М'ясний фарш – 500 г.
Цибуля – 3 шт.
Томатна паста – 3 ст. л.
Томати – 6 шт.
Сир – 130 г.
Яйця – 4 шт.
Сметана – 150 г.
Спосіб приготування:
Цибулю подрібнити, змішати з фаршем. Посолити і поперчити фарш і заправити томатною пастою. Обсмажити до готовності на сковороді. Кабачки натерти на тертці і віджати від вологи. У форму для випічки викласти половину кабачків. Потім покласти фарш і нарізані на кружечки помідори. Викласти другу частину кабачків. Сметану збити з яйцем і полити запіканку. Посипати тертим сиром. Випікати 35 хвилин при температурі 150 градусів.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Заморожування кабачків та цукіні на зиму: 5 варіантів нарізки
![](/images/articles/2/small/1720425181.jpg)
Зараз ідеальний час робити заготовки із кабачків на зиму. Заморожені кабачки не тільки посмакують, а й збережуть ваші фінанси. Головне, не морозьте кабачки цілими
переглядів: 127
Мобілізація: перелік захворювань у дитини, які дають право батькам на відстрочку
![](/images/articles/2/small/1720433799.jpg)
Відповідно до законодавства України, чоловіки та жінки, які виховують дітей з певними тяжкими захворюваннями, мають право на відстрочку від мобілізації на час дії воєнного стану.
переглядів: 167
Що їсти в спекотні дні, а яких продуктів варто уникати?
![](/images/articles/2/small/1720382376.jpg)
Попереду нас чекають нові хвилі спеки, а з ними постає питання – як з ними боротися. Ми всі знаємо, що ми повинні пити достатню кількість рідини. Що найкраще їсти у спекотні? Яких страв варто уникати, щоб не відчувати перевантаження в спекотні дні, і що варто включити в свій раціон?
переглядів: 194
Левів чекають неприємні звістки: астропрогноз на 8 липня
![](/images/articles/2/small/1672131433.jpeg)
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 278