Ми у Facebook
05.07.2024, 18:00

35 хвилин і готово: рецепт запіканки з кабачками і м'ясом

Ця ніжна та пухка м’ясна запіканка з кабачками та томатами точно сподобається всій сім'ї.
Інгредієнти:
Кабачки – 1 кг.
М'ясний фарш – 500 г.
Цибуля – 3 шт.
Томатна паста – 3 ст. л.
Томати – 6 шт.
Сир – 130 г.
Яйця – 4 шт.
Сметана – 150 г.

Спосіб приготування:
Цибулю подрібнити, змішати з фаршем. Посолити і поперчити фарш і заправити томатною пастою. Обсмажити до готовності на сковороді. Кабачки натерти на тертці і віджати від вологи. У форму для випічки викласти половину кабачків. Потім покласти фарш і нарізані на кружечки помідори. Викласти другу частину кабачків. Сметану збити з яйцем і полити запіканку. Посипати тертим сиром. Випікати 35 хвилин при температурі 150 градусів.





На правах реклами