21.07.2024, 18:43
Варення з кавуна - оригінальний рецепт заготовок на зиму
Насолоджуватися смаком кавуна можна не лише влітку та восени, а й цілий рік, досить просто зварити варення з кавуна. Перевірте, це дійсно смачно
Складники:
- шкірки кавуна - 500гр,
- 1 ч.л соди,
- 300 грн цукру,
- лимон - 1 шт,
- апельсин - 1 шт.
Приготування:
Шкірки кавуна очистити від зеленої шкоринки та нарізати на шматочки, а тоді залити водою та додати соду. Настоювати 30 хв.
Тоді промити в проварити 20 хв. Дістати з відвару та оцідити
Цукор та відвар, де варилися шматочки кавуна, довести до кипіння, тоді додати шкірки кавуна.
Проварити на невеликому вогні 1 год, щоб легко кипіло.
Натерти цедру лимона та апельсина, видавити з фруктів сік.
Через годину варіння додати до кавунових шкірок сік та цедру, проварити на малому вогні ще 30 хв.
Варення готове - після охолодження можна споживати. Смачного.
Читайте також: Універсальний рецепт варення: готуємо заготовки з буль-яких ягід чи фруктів
- шкірки кавуна - 500гр,
- 1 ч.л соди,
- 300 грн цукру,
- лимон - 1 шт,
- апельсин - 1 шт.
Приготування:
Шкірки кавуна очистити від зеленої шкоринки та нарізати на шматочки, а тоді залити водою та додати соду. Настоювати 30 хв.
Тоді промити в проварити 20 хв. Дістати з відвару та оцідити
Цукор та відвар, де варилися шматочки кавуна, довести до кипіння, тоді додати шкірки кавуна.
Проварити на невеликому вогні 1 год, щоб легко кипіло.
Натерти цедру лимона та апельсина, видавити з фруктів сік.
Через годину варіння додати до кавунових шкірок сік та цедру, проварити на малому вогні ще 30 хв.
Варення готове - після охолодження можна споживати. Смачного.
Читайте також: Універсальний рецепт варення: готуємо заготовки з буль-яких ягід чи фруктів
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Ірина ВелігурськаПереглядів: 646Інші статті рубрики:
Готуємося до холодів: утеплюємо будинок
З наближенням осені багато хто замислюється про те, як зробити своє житло теплішим і комфортнішим перед зимовими холодами.
переглядів: 192
Коли додавати спеції, аби розкрити смак страви
Якщо використовувати спеції правильно, вони зможуть повністю розкрити смак готової страви.
переглядів: 188
Як приготувати яблучний оцет у домашніх умовах
Яблучний оцет – це не тільки корисний, але й смачний продукт, який можна приготувати власноруч, не витрачаючи кошти на покупку в магазині.
переглядів: 188
Рецепт простих і смачних пончиків із мінімумом інгридієнтів
Це може виявитися найшвидший і найпростіший рецепт приготування пончиків. Потрібні тільки 4 інгредієнти і мало часу, щоб зробити по-справжньому смачні пончики.
переглядів: 214
Сьогодні світло не планують відключати
Завтра, 16 вересня, заходи обмеження не прогнозуються.
переглядів: 196