Ми у Facebook
21.07.2024, 18:43

Варення з кавуна - оригінальний рецепт заготовок на зиму

Насолоджуватися смаком кавуна можна не лише влітку та восени, а й цілий рік, досить просто зварити варення з кавуна. Перевірте, це дійсно смачно
Складники:
- шкірки кавуна - 500гр,
- 1 ч.л соди,
- 300 грн цукру,
- лимон - 1 шт,
- апельсин - 1 шт.

Приготування:
Шкірки кавуна очистити від зеленої шкоринки та нарізати на шматочки, а тоді залити водою та додати соду. Настоювати 30 хв.
Тоді промити в проварити 20 хв. Дістати з відвару та оцідити

Цукор та відвар, де варилися шматочки кавуна, довести до кипіння, тоді додати шкірки кавуна.
Проварити на невеликому вогні 1 год, щоб легко кипіло.

Натерти цедру лимона та апельсина, видавити з фруктів сік.

Через годину варіння додати до кавунових шкірок сік та цедру, проварити на малому вогні ще 30 хв.

Варення готове - після охолодження можна споживати. Смачного.

Читайте також: Універсальний рецепт варення: готуємо заготовки з буль-яких ягід чи фруктів





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ