Ми у Facebook
12.08.2024, 21:31

Як правильно смажити заморожені котлети

pixelinform.com

Не всі знають, як правильно приготувати заморожені котлети, щоб зберегти їх смак і соковитість. Деякі розморожують їх перед приготуванням, а інші кладуть на сковороду замороженими.
Цілком розморожувати котлети перед обсмажуванням не варто. Залиште заморожені котлети при кімнатній температурі на кілька хвилин перед приготуванням. Коли вони трохи розморозяться, перекладіть їх на розпечену поверхню сковороди.

Готувати заморожені напівфабрикати слід на середньому вогні, щоб досягти рівномірного приготування з усіх сторін.

Коли з'явиться рум'яна скоринка, додайте у сковороду трохи води, щоб вона доходила приблизно до середини котлет. Це допоможе уникнути сирості всередині і зберегти їх соковитість.

Якщо ви використовуєте духовку для приготування заморожених котлет, то розігрійте її і покладіть котлети всередину без попереднього розморожування.

За повідомленням з pixelinform.com.

Смачнющі мариновані помідори: простий рецепт. Як приготувати сніданок за 5 хвилин: смачна, але незвичайна яєшня





На правах реклами