Ми у Facebook
25.09.2024, 10:15

Ветеран СП "Сила" представить Рівне на Arnold Classic Europe

Володимир Климов, який займається спортивною реабілітацією на базі СП "Сила" , став одним із чотирьох ветеранів, які представлятимуть Рівненську область на змаганнях Arnold Classic Europe.
У жовтні 2024 року в Мадриді пройде престижний міжнародний спортивний фестиваль Arnold Classic Europe, заснований відомим актором і спортсменом Арнольдом Шварценеггером. Цей фестиваль щорічно збирає тисячі учасників із більш ніж 50 країн світу. Особливою подією в рамках Arnold Classic Europe стануть змагання для ветеранів війни під назвою Strong Spirit's Games, де свою силу та витривалість продемонструють військовослужбовці з усього світу. Одним із яскравих представників української команди є Володимир Климов із Рівного. Легендарний розвідник, який проходить спортивну реабілітацію на базі СП "Сила", став одним з чотирьох представників області на цих змаганнях.



- Змагання в Мадриді — це не просто спортивна подія. Для ветеранів це можливість показати світові, що вони здатні долати не лише фізичні, а й психологічні бар'єри. Спортивні досягнення стають для них своєрідною реабілітацією, можливістю повернутися до активного життя та знайти нові цілі, - говорить Тренер збірної команди та Головний тренер з реабілітації ветеранів спортивного простору "Сила" Ігор Головко.



У команді також будуть такі спортсмени, як Ігор Таргонський (категорія N1.1), Євген Федосєєнко (категорія W0) та Ілона Дерело, які разом з Климовим представлятимуть Рівненщину.

- Для ветеранів, таких як Володимир Климов, змагання в Мадриді — це не просто спортивна подія. Це можливість показати світові, що вони здатні долати не лише фізичні, а й психологічні бар'єри. Спортивні досягнення стають для них своєрідною реабілітацією, можливістю повернутися до активного життя та знайти нові цілі, - коментує засновник Спортивного простору СИЛА, керівник Школи боксу Даніленко, власник ГК «Моноліт» Олексій Яницький. – Спортивний простір "Сила" пишається тим, що проводить спортивну реабілітацію, і ми продовжуватимемо працювати над тим, щоб наші герої мали всі необхідні ресурси для свого відновлення. Пишаємося нашими ветеранами і будемо й надалі підтримувати їх та вболівати на цих та інших змаганнях.



Нагадаємо, що на базі СП "СИЛА" Метью Паркер - ветеран, який служив в армії США, навчав реабілітації ветеранів війни, тренерів Сили. Тим самим тут поєднана матеріальна база та знання тренерів. В період повномасштабного вторгнення на базі спортивного простору СИЛА проходять безкоштовну реабілітацію військові, які втратили кінцівки, а також кілька безкоштовних абонементів на відвідування отримали діти загиблих героїв війни.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ