Ми у Facebook
29.04.2013, 14:32

У Рівному танцювальний БУМ об’єднав танго, шаблі, вальс та піратів [+Фото]

Танцювальний "БУМ" відбувся! Гучно, яскраво, масштабно!
Хто був у залі Міського палацу культури 28 квітня, той неодмінно підтвердить, що аплодисменти на адресу учасників «БУМу» лунали безперервно! І це закономірно. Адже кожен номер програми – то або прем’єра, або несподіваний мікс танцю і рок-музики, або ж хореографічний дебют журналіста, лікаря, митника, бізнесмена…

– Усе вийшло саме так, як і хотілося! – із радістю каже керівник проекту «БУМ» Олена ПРИСЯЖНЕНКО. – Раніше це шоу було тільки в моїй голові, а 28 квітня всі побачили його наяву. Відомі рівняни, учасники події, добре впоралися з хореографією. І довели, що люди інших професій таки можуть танцювати на високому рівні. Вони всі в один голос кажуть, що готові вийти на сцену й наступного року, тож ми вже міркуємо про майбутній спільний танець для учасників «БУМу-2013». І взагалі вже починаємо думати про «БУМ-2014», про його зіркових учасників і про те, як зробити шоу ще кращим і цікавішим для публіки. Ідей є багато. Будемо втілювати!

Наразі ж розповідаємо про те, як пройшов «Бал Унікальних Можливостей» цієї весни. Отож… Дійство відбувалося на двоярусній сцені: перший ярус слугував сценічним майданчиком для хореографів, на другому ж розмістився симфонічний оркестр «Brevis». Під час шоу працювали дві пари ведучих: Валерія Супонькіна-Лагнюк і Костя TarantinOFF на сцені вели основну лінію проекту, а в залі В’ячеслав Білецький та Віта Дмитрук зустрічали зіркових учасників і мило бесідували з ними про танці й про життя.

Захід вразив великою кількістю неочікуваних номерів і танцювальних прем’єр від ансамблю «Сузір’я Едельвейс». Серед них – філософська постановка «Все в твоїх руках», екстремальне поєднання хореографії та велоспорту, численні номери у супроводі симфонічного оркестру «Brevis» і молодіжного рок-гурту «Флаєр» та, звичайно, танцювальний флешмоб для глядачів!

Та справжній захват у публіки викликав вихід на сцену відомих та успішних у своїй професії рівнян – зіркових учасників «БУМу». А це, нагадаємо, директор телеканалу «Рівне 1», телеведучий Віктор Данилов, журналіст каналу «1+1» Олександр Курсик, бізнесмен Сергій Жабчик, начальник відділу організаційного та документального забезпечення Рівненської митниці Ірина Яблонська, директор Палацу культури «Текстильник» Тарас Максименко і головний лікар пологового будинку Рівненської міської ради Сергій Сулімовський. Тепер за порядком…



Першою із зіркових учасників на сцені з’явилася Ірина Яблонська. І одразу здивувала всіх неабиякою професійною підготовкою і відмінною фізичною формою. Ритм, темп, чіткість рухів, характер – танго Ірини було досконалим. До того ж у танці Ірина продемонструвала велику кількість акробатичних елементів, які виконала з легкістю і щирою посмішкою на обличчі.



– Станцювати танго – це моя мрія, – зізнається Ірина. – І вона здійснилася. А тому, віддихавшись після складного номеру, я відчувала неймовірне задоволення. Величезне спасибі моєму партнеру В’ячеславу Бубало за те, що він був справжнім ПАРТНЕРОМ! Я дуже хвилювалася, ноги тремтіли, але В’ячеслав тримав мене дуже сильно і надійно. Це додавало впевненості в тому, що все у нас вийде чудово!

Відомі рівняни танцюватимуть уже цієї неділі [Анонс]



Сергій Жабчик вийшов на сцену з дружиною Олександрою і маленькою донечкою Анастасією. До речі, за гарним збігом обставин Настуся саме 28 квітня відзначає свій День народження. Тож танцювальний номер Сергія став справжнім сімейним святом. Ведучим у залі бізнесмен зізнався, що відчуття після виступу в нього такі, наче щойно державний іспит склав! Але вже за секунду Сергій додав, що з радістю станцював би на сцені «БУМу» ще раз!



Незважаючи на біль через пошкоджену на репетиції ногу, жваво стрибав на сцені Сергій Сулімовський. Образ пірата дуже пасував головному лікарю пологового будинку, а надто тоді, коли він із величезної скрині, де мали би бути скарби, несподівано дістав… немовля (звісно, іграшкове!).



Танцювальною і навіть акторською майстерністю вразив Тарас Максименко. Роль колоритного дещо вередливого героя, закоханого у маленьку солісточку «Едельвейсу», вдалася директору «Текстильника» на славу. Ведучим Тарас Максименко розповів про свої враження такими словами:



– Цей виступ, наче машина часу, повернув мене у далеке танцювальне минуле, в ті дні, коли я був учасником колективу «Дружба». За такі гарні спогади я по-особливому вдячний організаторам проекту «БУМ».



Аж два танці в одному номері презентував публіці Олександр Курсик – вальс і рок-н-рол. Під час репетицій Сашко не раз казав, що найскладнішим для нього був елемент, коли треба крутитися навколо себе кілька разів… та ще й з партнеркою на руках. Але і цей рух, і всі інші журналіст виконав бездоганно. А після виступу пообіцяв глядачам, що наступного року вийде на сцену вже разом зі своєю маленькою донечкою Олександрою.





Віктор Данилов на сцені проекту «БУМ» демонстрував не лише хореографічну вправність, але й навики бойового мистецтва – запальний танок із шаблями! Виступав Віктор Данилов останнім серед зіркових учасників.

– Через це, – зізнався нам директор телекомпанії «Рівне 1», – я дещо перегорів. І на перших кроках трохи збився. Але то був секундний переляк, і вже за мить я повернувся в ритм. На сцені бракувало кисню. Не уявляю, як солісти «Едельвейсу» відпрацьовували стільки танців поспіль! Вразив масштаб дійства. Організатори замахнулись на гранд-шоу і зробили таку подію, якої в нашому місті, як на мене, ще не було»!






На правах реклами