Ми у Facebook
07.04.2014, 00:31

Рівне: заборонити озброєні походи на підприємства вимагають депутати облради

Вісім депутатів Рівненської обласної ради підписались під заявою, яку озвучив на засіданні позачергової сесії депутат Іван Ткачук.
Заяву підписали члени фракції "Народна партія" Петро Бараш, Володимир Вінічук, Володимир Грицайчук, Віктор Железняк, Микола Зінчук, Василь Кльоп та Іван Ткачук.

ВІДЕО: Лідер "Правого сектору" і голова Рівненської облради - на "ТелеМайдані"

Наводимо її текст:

"Ми, депутати обласної ради - члени фракції Народної Партії, враховуючи складну економічну та суспільно-політичну ситуацію в Україні, загрозу подальшого військового вторгнення на територію України військ Російської Федерації, підтримку ними сепаратистських і військових формувань, що діють на нашій землі, пропонуємо:

Депутат Рівненської міської ради: "Голова обласної ради радиться тільки з "регіоналами"

Перше. Радам усіх рівнів області, органам державної виконавчої влади, організаціям політичних партій, громадським організаціям, трудовим колективам, виборцям області активно підтримати дії та зусилля Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, спрямовані на подолання військової агресії Росії проти України, стабілізацію політичної та соціально-економічної ситуації в країні, активне залучення до цих процесів міжнародних організацій та інституцій.

Голова Рівненської обласної ради розповів, чому саме Данильчук і Павлюк стали заступниками

Друге. З участю керівництва обласної ради, обласної державної адміністрації, депутатів обласної ради, громадських організацій та активу розробити, широко обговорити і прийняти стратегічний документ щодо соціально-економічного розвитку області, стабілізації політичних процесів. Такий документ, на нашу думку, належить підписати голові обласної ради, голові облдержадміністрації, більшості депутатів обласної ради. Після цього визначити терміни та конкретних виконавців реалізації наміченого. Усім треба усвідомити, що у час, коли агресор перебуває біля нашого порогу, немає сенсу визначатися, хто головний, а хто головніший. Усі гілки влади, усі депутати зобов'язані працювати злагоджено на розвиток економіки та стабілізації соціальної сфери Рівненського краю.

Сергій Штурхецький про Рівненську облраду: "Про політичних трупів немає що говорити"

Третє. У зв'язку з вищевикладеним пропонуємо докорінно змінити підходи до розгляду та вирішення кадрових питань. Керівники усіх рівнів, хто не заплямував себе корупційними діями, хто чесно працює і професійно забезпечує доручену ділянку роботи, незалежно від політичної приналежності, мають працювати. Тому будь-які походи організованих груп, а нерідко і озброєних на підприємства і в організації з метою примушування керівників писати заяви на звільнення треба заборонити і визнати такими, що шкодять суспільству, принижують Україну в очах світової спільноти. Заміні повинні підлягати тільки ті, хто заплямував себе здирництвом та хабарництвом, хто живе за рахунок інших, хто підриває підвалини Української держави та зневажає її громадян".


Голова Рівненської облради відповів на звинувачення нардепа Миколи Кучерука





На правах реклами