Ми у Facebook
06.05.2015, 21:00

Чому корисно спати вдень

Багато людей полюбляють спати вдень, але через брак часу відмовляють собі в такому задоволенні. Дослідження довели, що денний сон необхідний людині, оскільки має багато переваг для організму.
За даними досліджень, денний сон покращує пам'ять, розширює творчий потенціал і покращує загальний стан здоров'я.

Переваги денного сну:

1. Денний сон, насправді, робить вас більш щасливою людиною. Дослідження свідчать про те, що 30-хвилинний сон може змінити гормональний вплив цілої ночі поганого сну.

2. Люди, які дрімають, менше схильні до стресу, ніж інші. Сон в середині дня допомагає впоратися з дратівливими речами і робить думки яснішими.

3. Ви більш продуктивні, коли робите перерви на сон.

4. Сила сну підвищує ваш творчий потенціал. Дослідження показують, що у людей, які можуть собі дозволити подрімати, більш активна область мозку, що відповідає за креативність.

5. Сон хороший для вашої пам'яті. Дослідники з Університету Саара в Німеччині виявили, що люди, які дрімають, мають в п'ять разів кращу пам'ять, ніж інші.

6. Ви заощадите більше грошей, коли дрімаєте. Подумайте - поки ви спите, скільки грошей вже могли б потратити на непотрібні речі.

7. Денний сон - прекрасна річ, і дрімота допоможе вам стати красивішими. Дослідження показують, що сон може бути природною підтримкою, необхідною для просування краси і свіжості людини. Додатковий сон потенційно може зупинити або повернути назад процес старіння, дозволяючи м'язам обличчя і шкіри відпочити.

Денний сон є важливою частиною нашого здоров'я і благополуччя, відповідно до того, що говорить наука.

Статті до теми:

Поради рівнянкам: як виспатися за 5 годин? [+ПОРАДИ]

Поради рівнянкам: як ефективно використовувати свій час

Як правильно пити воду для збереження краси та здоров'я [+ПОРАДИ]





На правах реклами