21.05.2015, 22:30
15 найбільш корисних продуктів для організму
На планеті існують унікальні продукти, до складу яких входять незамінні для людського організму речовини, мала кількість яких здатне заповнити нестачу вітамінів і цінних мікроелементів, в повному обсязі потрібних людині.
Перелік продуктів, які мають унікальну користь для організму:
1. Абрикос. У його складі міститься бета-каротин. Він обмежує дію вільних радикалів і не дає руйнувати стінки судин організму.
2. Авокадо. Фрукт, що містить корисні ненасичені жири і незамінну олеїнову кислоту, які знижують рівень холестерину.
3. Малина. Ягода, багата вітаміном С. За рахунок наявності в ній спеціальної кислоти, перешкоджає росту клітин раку.
4. Манго. Стандартного розміру один плід забезпечує організм людини майже повної добової потреби людського організму у вітаміні С. Має здатність запобігати артритам, загоювати рани і зміцнювати імунну систему за рахунок присутніх у ньому антиоксидантів.
5. Мускусна диня. У своєму складі половинка дині містить подвоєну добову норму споживання вітаміну С. Диня - потужний антиоксидант.
6. Журавлина або її сік. Унікальна ягода для боротьби з інфекціями сечовивідних шляхів, зупиняє розвиток хвороботворних бактерій.
7. Томат. Володіє антиоксидантними властивостями. Проведені дослідження доводять 50% скорочення ризиків появи ракових клітин в товстій кишці при щоденному вживанні. Томат запобігає появі проблем зі шлунком і сечостатевої системою.
8. Ізюм. Великий вміст в ньому заліза забезпечує всі тканини людини киснем.
9. Інжир. Кількість в ньому вітаміну В6 повністю покриває потреби організму в так званому «гормоні задоволення». Так само містить велику кількість калію і вуглеводів.
10. Лимон. У складі цього фрукта відсутні жири і вуглеводи, але присутні у значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.
11. Цибуля. Дослідження її властивостей доводять зниження ймовірності появи раку.
12. Артишоки. Регулярне вживання артишоків знижує небезпеку появи раку шкіри.
13. Паростки пшениці. Прекрасно справляються з м'язовими спазмами, завдяки присутності в складі магнію. В одній ст. л. міститься 7% добової норми. Багате джерело вітаміну Е.
14. Сочевиця. Хорошийзасіб проти раку грудей.
15. Морепродукти і всі види ракоподібних та молюсків містять рідкісні в нашому повсякденному раціоні калій, магній, йод, вітамін В12, особливо необхідні для підтримки активних розумових здібностей і якісного функціонування нервової системи.
Статті до теми:
Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок
П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]
П'ять продуктів, які викликають голод
1. Абрикос. У його складі міститься бета-каротин. Він обмежує дію вільних радикалів і не дає руйнувати стінки судин організму.
2. Авокадо. Фрукт, що містить корисні ненасичені жири і незамінну олеїнову кислоту, які знижують рівень холестерину.
3. Малина. Ягода, багата вітаміном С. За рахунок наявності в ній спеціальної кислоти, перешкоджає росту клітин раку.
4. Манго. Стандартного розміру один плід забезпечує організм людини майже повної добової потреби людського організму у вітаміні С. Має здатність запобігати артритам, загоювати рани і зміцнювати імунну систему за рахунок присутніх у ньому антиоксидантів.
5. Мускусна диня. У своєму складі половинка дині містить подвоєну добову норму споживання вітаміну С. Диня - потужний антиоксидант.
6. Журавлина або її сік. Унікальна ягода для боротьби з інфекціями сечовивідних шляхів, зупиняє розвиток хвороботворних бактерій.
7. Томат. Володіє антиоксидантними властивостями. Проведені дослідження доводять 50% скорочення ризиків появи ракових клітин в товстій кишці при щоденному вживанні. Томат запобігає появі проблем зі шлунком і сечостатевої системою.
8. Ізюм. Великий вміст в ньому заліза забезпечує всі тканини людини киснем.
9. Інжир. Кількість в ньому вітаміну В6 повністю покриває потреби організму в так званому «гормоні задоволення». Так само містить велику кількість калію і вуглеводів.
10. Лимон. У складі цього фрукта відсутні жири і вуглеводи, але присутні у значній кількості вітамін С і лімонен, здатні до запобігання ракових захворювань.
11. Цибуля. Дослідження її властивостей доводять зниження ймовірності появи раку.
12. Артишоки. Регулярне вживання артишоків знижує небезпеку появи раку шкіри.
13. Паростки пшениці. Прекрасно справляються з м'язовими спазмами, завдяки присутності в складі магнію. В одній ст. л. міститься 7% добової норми. Багате джерело вітаміну Е.
14. Сочевиця. Хорошийзасіб проти раку грудей.
15. Морепродукти і всі види ракоподібних та молюсків містять рідкісні в нашому повсякденному раціоні калій, магній, йод, вітамін В12, особливо необхідні для підтримки активних розумових здібностей і якісного функціонування нервової системи.
Статті до теми:
Топ-7 продуктів, які шкідливо їсти на голодний шлунок
П’ять основних продуктів для жіночої краси [+ПОРАДИ]
П'ять продуктів, які викликають голод


Категорія: Новини > Життя
Автор: підготувала Тетяна КузьмичПереглядів: 8522здоров`я, організм, натуральні продукти, корисні продукти харчування
Інші статті рубрики:
Які зараз черги на польському кордоні?

Прикордонники опублікували статистику, скільки транспортних засобів на пунктах пропуску українсько-польського кордону.
переглядів: 333
Креативні вітання з Днем ангела Ніни 2023

Сьогодні, 27 січня, усі жінки з іменем Ніна святкуватимуть День ангела. Пропонуємо вашій увазі найщиріші вітання з цим днем, які не залишать байдужими Нін.
переглядів: 1797
Великі покупки та несподіванки: передбачення для усіх знаків на 27 січня

Дізнайтеся, що вам підготували зірки на п'ятницю, 27 січня.
переглядів: 419
Вечеря нашвидкоруч: готуємо макаронну запіканку з шинкою та сиром

Цю страву можна готувати з макаронів, що залишилися від обіду або сніданку. Запіканка виходить неймовірно смачною, хоч і готується максимально швидко..
переглядів: 1558