30.07.2015, 20:00
Смачний пудинг з творогу в мікрохвильовці [РЕЦЕПТ]
Сирний пудинг - смачний та корисний десерт нашвидкоруч. Пропонуємо вам скористатися простим рецептом, що не залишить вас байдужими.
Приголомшливо смачний, ніжний і легкий пудинг з сиру - дивовижний по своїй простоті і користі десерт.
Інгредієнти:
200 гр творогу
2 ст. л. крупи манної
2 яйця
2 ст.л. цукру
цукор ванільний -10г
родзинки-100г.
Насамперед, якщо сир зернистий, його необхідно протерти через сито. Додати цукор і яйця і збити міксером до однорідного стану, після чого збивати ще близько хвилини - це додасть готовому десерту легкості.
У сирну суміш додати манку, ванільний цукор і сіль. Залишити на кілька хвилин, щоб манка злегка розбухла.
Ізюм ретельно промити, залити окропом і залишити на 5 хвилин, після чого скинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Обсушені родзинки додати в ємність до решти інгредієнтів. Перемішати.
Силіконові форми для кексів (або будь-яку інший посуд, придатний для використання в мікрохвильовій печі) злегка змастити олією і розкласти в них сирну масу, по 2 столові ложки в кожну.
Заповнені масою форми поставити в мікрохвильовку. Встановити потужність в 750 Вт і випікати 3 хвилини. Не виймаючи з печі, дати десерту відстоятися і запустити мікрохвильовку ще на 2 хвилини.
Готовий десерт перевернути на тарілки, полити будь-яким джемом, варенням, розплавленим шоколадом і подавати до столу.
Статті до теми:
На СТБ новий кулінарний проект - "МастерШеф. Діти"
Готуємо яблучний пиріг до чаю [ВІДЕОРЕЦЕПТ]
Інгредієнти:
200 гр творогу
2 ст. л. крупи манної
2 яйця
2 ст.л. цукру
цукор ванільний -10г
родзинки-100г.
Насамперед, якщо сир зернистий, його необхідно протерти через сито. Додати цукор і яйця і збити міксером до однорідного стану, після чого збивати ще близько хвилини - це додасть готовому десерту легкості.
У сирну суміш додати манку, ванільний цукор і сіль. Залишити на кілька хвилин, щоб манка злегка розбухла.
Ізюм ретельно промити, залити окропом і залишити на 5 хвилин, після чого скинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Обсушені родзинки додати в ємність до решти інгредієнтів. Перемішати.
Силіконові форми для кексів (або будь-яку інший посуд, придатний для використання в мікрохвильовій печі) злегка змастити олією і розкласти в них сирну масу, по 2 столові ложки в кожну.
Заповнені масою форми поставити в мікрохвильовку. Встановити потужність в 750 Вт і випікати 3 хвилини. Не виймаючи з печі, дати десерту відстоятися і запустити мікрохвильовку ще на 2 хвилини.
Готовий десерт перевернути на тарілки, полити будь-яким джемом, варенням, розплавленим шоколадом і подавати до столу.
Статті до теми:
На СТБ новий кулінарний проект - "МастерШеф. Діти"
Готуємо яблучний пиріг до чаю [ВІДЕОРЕЦЕПТ]

Категорія: Новини > Життя
Автор: підготувала Тетяна КузьмичПереглядів: 11885Інші статті рубрики:
Сьогодні у Рівному можна подивитися п'єсу та зустрітися із психологом

Культурні заходи на четвер, 27 лютого.
переглядів: 154
27 лютого: усе про сьогоднішній день

Сьогодні, 27 лютого, у світі відзначають Міжнародний день полярного ведмедя, який привертає увагу до проблеми зникнення цих тварин через зміну клімату.
переглядів: 178
Астропрогноз на 27 лютого: внутрішній голос та важливі рішення

Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 281
Смачна вечеря: готуємо крильця в гірчично-медовому соусі

Ця частина курки зазвичай не користується великою популярністю, але якщо хоч раз приготувати крильця за нашим рецептом, то це блюдо може надовго стати одним з улюблених.
переглядів: 235
Ніжні мереживні млинці: простий рецепт

Тонкі мереживні млинці, вкриті дрібними дірочками, – це не лише гарно, а й немовірно смачно! Ці смаколики прикрасять будь-який святковий стіл, або звичайний сніданок із чашкою чаю.
переглядів: 251