Ми у Facebook
16.09.2015, 23:59

7 типів найжахливіших чоловіків

Напевно не раз у своєму житті вам доводилося зустрічатися з "антиподами" ідеального чоловіка. Виявляється, відносини з більшістю таких приречені на невдачу.
Цей список «монстрів» з різними особливостями повинна пам'ятати кожна жінка, інакше не бачити їй гармонії і щастя у відносинах:

1. Цар - він завжди правий - це перше правило. Завзятий егоїст, якого з дитинства привчили, що він особливий і не повинен нічого робити. Так, жінка його нагодує, приголубить, прибере за ним, а він вже буде вирішувати, чи гідна вона бути його рабинею чи ні.

2. Дикун - йому абсолютно всеодно, що ви в шоці від його щетини, неохайного вигляду і почісування п'ят. Він не збирається змінюватися заради якоїсь дурної жінки. А жінка для нього іншою й не буває. Адже вона не в змозі зрозуміти, як добре сидіти на дивані і чесати п'ятки, розкидати шкарпетки по дому і реготати "як кінь" перед телевізором.

3. Нерішучий - звичайно, спершу вам буде подобатися, коли такий чоловік по будь-якому питанню буде викладати "як хочеш ти" або "буде так, як ти вирішиш". Але незабаром ви усвідомлюєте, що це не благородство, а справжнє невміння приймати рішення. І станете думати за двох і вирішувати за двох. Перспектива не дуже, не здається?

4. Велика дитина - складний випадок. Це скиглії і зануди, які часом поводяться гірше, ніж сама істерична жінка. Вони постійно потребують уваги і турботи, але самі не збираються нічого віддавати натомість. Максимум - гарний настрій на півгодини. А ви згодні задовольнятися лише такими нагородами у відносинах?

5. Підлабузники - такі чоловіки розпливаються в усмішці при кожній зустрічі і готові співати дифірамби мало знайомим людям по кілька годин. І ви ніколи не дізнаєтеся, що значите для нього. Можливо, його ставлення до вас теж банальні лестощі, а коли він залишається один, то знімає свою маску і посилає вам подумки прокляття ...

6. Зірка вечірок - ці веселуни ставляться несерйозно не тільки до жіночої статі, а й до власного життя. Вони обожнюють легкість і невимушеність, все, що їм потрібно в житті - задоволення і розваги.

7. Піонер - він буде допомагати всім, хто його про це попросить, і всім, хто йому навіть слова не скаже. Він ніби з вами, але не ваш. Такий помічник не в силах нікому відмовити, тому поруч з ним вас чекає справжній хаос. Невміння відмовляти іноді досягає катастрофи, а жінка вимагає порядку і гармонії, яких з даним типом вам не бачити.

Більшість таких чоловіків просто не створені для сімейного життя, а перевиховати їх дуже тяжко. Тому, будьте обережні!

Статті до теми:

Воїн чи трудівник

Сім рівнів подружньої сумісності [+ПОРАДИ]

Як навчити чоловіка виконувати домашні обов'язки

Різниця у віці між чоловіком та жінкою: ідеальний варіант

Чому жінки стають коханками?





На правах реклами